Meni
Korpa

HUCH!

Izdavač: HUCH! Šifra artikla: BG969
Archelino predstavlja logičku mozgalicu za decu uzrasta od 4 godine pa na više. Priča nas vodi na Nojevu Barku, gde su se okupile različite životinje, spremne na put. Međutim, ko će gde stati? Ko želi sa kim da razgovara? Uz set lepih drvenih životinja i barke dolazi knjiga zadataka (..
3,000.00Din
Izdavač: HUCH! Šifra artikla: BG970
Babushka je mozgalica dizajnirana da razmrda vaše logičko razmišljanje kako bi rešili svih 60 problema koje dolaze uz ovu igru.Namenjena je za uzrast od 6 godina i više, a sami izazovi su podeljeni u kategorije od lakih pa sve do ekstremno teških. Za svaki nivo postoji tačno određena postavka i prem..
3,000.00Din
Izdavač: HUCH! Šifra artikla: BG1612
Šarena ćebad za mačke su raširena i čekaju svoje goste. Ali budite oprezni - ćebad su različitih oblika i veličina, pa je često teško smestiti sve mačke. Cat Stax sadrži 44 jedinstvena izazova koji će vas veoma dugo držati pažnju! U kutiji se nalazi 12 šarenih figurica u obliku mačaka. Odaberite i..
1,800.00Din
Izdavač: HUCH! Šifra artikla: BG1611
Bez obzira da li se radi o duguljastom basetu, velikom šnauceru ili malom mopsu, svi psi žele da imaju lepo i udobno mesto na obojenom ćebetu. Dog Pile sadrži 44 jedinstvena izazova koji će vas veoma dugo držati pažnju! U kutiji se nalazi 12 šarenih figurica u obliku pasa. Odaberite izazov i postav..
1,800.00Din
Izdavač: HUCH! Šifra artikla: BG1612
Flex Puzzler Cristal je mozgalica za jednog igrača! Dolazi sa 12 šarenih, providnih kockica koje možete savijati u bilo kom smeru, pod uglom od 45 ili 90 stepeni. Ali koji smer je pravi? Uz igru dolazi i knjižica sa 80 zadataka koji kreću od lakših ka težim.Ova igra sem logike razvija i trodimenzion..
1,800.00Din
Izdavač: HUCH! Šifra artikla: BG973
Flex Puzzler MAX je mozgalica za jednog igrača! Dolazi sa 16 šarenih kockica koje možete savijati u bilo kom smeru, pod uglom od 45 ili 90 stepeni. Ali koji smer je pravi? Uz igru dolazi i knjižica sa 80 zadataka koji kreću od lakših ka težim.Ova igra sem logike razvija i trodimenzionalno razmi..
1,800.00Din
Izdavač: HUCH! Šifra artikla: BG966
Rimski imperator Trajan je odlučio da napravi spomenik u Rimu po kome će ga ljudi pamtiti čitavu večnost. Planovi su spremni, gradi se najveći forum u Rimu čiji će centralni deo biti stub na kome će biti prikazana sva dostignuća imperatora i koji će predstavljati moć i ponos građana Rima.U igri ..
5,000.00Din
Izdavač: HUCH! Šifra artikla: BG253
Društvena igra Hive je igra za dva igrača, koju nema tablu i za koju nije potrebna postavka. Ovo je strateška, apstraktna igra koja je odobrena od strane Mense i preporučuje se svim ljubiteljima šaha.Cilj igre je da opkolite protivničku maticu pločicama koje predstavljaju razne insekte, od kojih sva..
4,000.00Din
Izdavač: HUCH! Šifra artikla: BG323
Društvena igra Hive Pocket je igra za 2 igrača, koju nema tablu i za koju nije potrebna postavka. Ovo je strateška, apstraktna igra koja je odobrena od strane Mense i preporučuje se svim ljubiteljima šaha.Cilj igre je da opkolite protivničku maticu pločicama koje predstavljaju razne insekte, o..
2,400.00Din
Izdavač: HUCH! Šifra artikla: BG1616
Katarenga je apstraktna igra za dva igrača koja se sastoji od modularne table, 16 piona i pravila kretanja preuzetih iz šaha. Kretanje svakog pešaka zavisi od boje polja na kom se nalazi (crvena = top, žuta = lovac, zelena = konj, plava = kralj). Za svaku partiju tabla za igru se sastavlja od četiri..
3,600.00Din
Izdavač: HUCH! Šifra artikla: BG974
Key Flow je igra iz Key serije autora Ričarda Briza. Izuzetno podseća na svog najuspešnijeg rođaka Keyflower. Tu su godišnja doba, čikice, resursi i polja. Međutim, polja ovog puta draftujemo, kao u igri 7 Wonders na primer. Od toga pravimo panoramu našeg terena, ali ipak smo i komšije sa drugima i ..
6,000.00Din
Izdavač: HUCH! Šifra artikla: BG119
Keyflower je klasična Euro igra za 2-6 igrača. Tematika je smeštena u vreme doseljenika na američko tlo. Igra se u 4 faze, od kojih svaka predstavlja drugo godišnje doba. Ovo je jedna od onih igara kada ima toliko akcija koje želite da uradite, a nemate dovoljno vremena i prostora za to. Postoj..
6,000.00Din
Prikaz 1 do 12 od 22 (2 Strana)