Meni
Korpa

Harry Potter: Hogwarts Battle

Harry Potter: Hogwarts Battle
Harry Potter: Hogwarts Battle
Harry Potter: Hogwarts Battle
Nema na stanju
Harry Potter: Hogwarts Battle
Harry Potter: Hogwarts Battle
Harry Potter: Hogwarts Battle

Opis artikla

   U društvenoj igri Harry Potter: Hogwarts Battle igrači moraju da ujedine snage kako bi se suprostavili silama zla. U ovoj kooperativnoj kartičnoj igri nalazite se u ulozi jednog od četiri najpopularnija učenika Hogvorta - Harija, Hermione, Rona ili Nevila i cilj vam je da zajedno odbranite školu čarobnjaštva od slugu lorda Voldemora. Svaki učenik/igrač ima svoj jedinstveni špil karata koje treba da koristi za sticanje resursa, borbu protiv neprijatelja ali i za zaštitu sebe i svog tima! Tokom igre morate da radite kao tim da biste smislili najbolju taktiku za proterivanje mračnih. Tokom igre ćete sticati uticaj koji vam otključava nove karte koje možete da dodate u svoj špil. Karte mogu da budu legendarni likovi koji se pridružuju borbi, čini i magični predmeti koje možete da dodate u svoj arsenal! Neke karte omogućavaju igračima da povrate zdravlje ili da se odbrn od Mračnih veština, ali morate mudro i pravovremeno da ih koristite ili ćete se naći u borbi koju jednostavno ne možete da pobedite.


   Harry Potter: Hogwarts Battle je veoma zabavna društvena igra u kojoj će uživati i mlađi i stariji, i ljubitelji franšize i oni koji se tek upoznaju sa njom, ali i iskusni igrači koji će naći izazov u sklapanju špilova i strateškim odlukama koje igra zahteva.  


   Društvena igra Harry Potter Hogwarts Battle na boardgamegeek.com

   Harry Potter: Hogwarts Battle
   Opšte informacije
   Trajanje partije 30-60 minuta
   Uzrast 11+
   Broj igrača 2-4
   Kompleksnost 2.08 / 5
   Mehanike igre Cooperative Game, Deck, Bag, and Pool Building, Scenario / Mission / Campaign Game, Variable Player Powers
   Dizajner Forrest-Pruzan Creative, Kami Mandell, Andrew Wolf
   Jezik izdanja Engleski
   Jezička zavisnost Bitan tekst na komponentama
   Deklaracija
   Naziv proizvoda Društvena igra Harry Potter: Hogwarts Battle
   Uvoznik Pridemage Games
   Izdavač The Op
   Zemlja porekla Kina
   • Stanje: Nema na stanju
   • Šifra artikla: BG1460
   7,500.00Din

   Napiši recenziju

   Note: HTML nije preveden!
   Loše Dobro