Meni
Korpa

Helvetiq

Bandida Bandida
Nema na stanju
Izdavač: Helvetiq Šifra artikla: BG1433
Dopao vam se Bandido? Bandida će vam se dopasti još više! Ovog puta možete da izaberete na čijoj strani ćete da budete. Možda želite da pomognete Bandidi da pobegne iz zatvora, ili ćete ipak ostati dobri i pokušati da zarobite begunca.Društvena igra Bandida koristi mehanike ..
1,000.00Din
Kariba Kariba
Nema na stanju
Izdavač: Helvetiq Šifra artikla: BG075
Sve životinje su žedne nakon avanturističkog dana u savani te se okupljaju oko jezera . Svaka životinja želi da pije prva, ali pazi! Slon će preplašiti lava, lav plaši zebru, zebra plaši antilopu, a antilopa bi čak mogla preplašiti slona! Sve se može dogoditi. Igrač koji poplaši najviše životinja je..
1,000.00Din
Kawaii Kawaii
Nema na stanju
Izdavač: Helvetiq Šifra artikla: BG1225
Kawaii je jekstremno brza i zabavna kartična društvena igra koja će testirati vašu memoriju ali takođe i vašu sreću! Pravila se uče za svega nekoliko minuta a trajanje partije 5-10, te ćete se vrlo lako izgubiti u moru odigranih partija ove kompaktne igre.Društvena igra Kawaii na boardgamgeek.com..
1,000.00Din
Papageno Papageno
Nema na stanju
Izdavač: Helvetiq Šifra artikla: BG1435
Papageno je još jedna "Džepna", brza i jednostavna igra koja je pogodna za odigrati bilo gde. Ovog puta, igrači pokušavaju da impresioniraju kraljicu tako što će na dvor dovesti najimpresivniju pticu! Najveća ptica neće nužno biti najdraža kraljici, tako da vaš izbor mora biti pravi. Konkretnije, to..
1,000.00Din
Prikaz 1 do 4 od 4 (1 Strana)