Meni
Korpa

Helvetiq

Bandida Bandida
Nema na stanju
Izdavač: Helvetiq Šifra artikla: BG1433
Dopao vam se Bandido? Bandida će vam se dopasti još više! Ovog puta možete da izaberete na čijoj strani ćete da budete. Možda želite da pomognete Bandidi da pobegne iz zatvora, ili ćete ipak ostati dobri i pokušati da zarobite begunca.Društvena igra Bandida koristi mehanike ..
1,000.00Din
Forest Forest
Nema na stanju
Izdavač: Helvetiq Šifra artikla: BG081
Forest je bajkovita kartaška igra obzervacije, brojanja i taktike. Formirajte beskonačne pejzaže koristeći prelepe karte. Cilj je da prikupite najviše mogućih karata. Možete sakupiti karte ako ste prvi koji uočite sedam malih stvorenja skrivenih u kartama na stolu. Postoje četiri vrste bajkovitih ..
1,000.00Din
GoTown GoTown
Nema na stanju
Izdavač: Helvetiq Šifra artikla: BG078
GoTown je veoma lagana, zabavna i interaktivna kartična igra. Svakom igraču je cilj da izgradi zgradu od 5 spratova pre ostalih igrača. Podovi se sastoje od dve podne kartice postavljene jedna pored druge. Potpuno je u redu uništiti spratove drugih igrača, ali i poslužiti se njihovim karticama u cil..
1,000.00Din
Hippo Hippo
Nema na stanju
Izdavač: Helvetiq Šifra artikla: BG079
U kartičnoj igri Hippo, igrači žele da se otarase svih svojih čipova koji predstavljaju šlaufe, stavljajući ih strateški u bazen Hippa. Delovi bazena za plivanje su numerisani od 1 do 12, a staza broj 7 je mali personalni bazenčić gospodina Hippa. Igrači bacaju tri kockice i odlučuju da svoje vredn..
1,000.00Din
Kariba Kariba
Nema na stanju
Izdavač: Helvetiq Šifra artikla: BG075
Sve životinje su žedne nakon avanturističkog dana u savani te se okupljaju oko jezera . Svaka životinja želi da pije prva, ali pazi! Slon će preplašiti lava, lav plaši zebru, zebra plaši antilopu, a antilopa bi čak mogla preplašiti slona! Sve se može dogoditi. Igrač koji poplaši najviše životinja je..
1,000.00Din
Kawaii Kawaii
Nema na stanju
Izdavač: Helvetiq Šifra artikla: BG1225
Kawaii je jekstremno brza i zabavna kartična društvena igra koja će testirati vašu memoriju ali takođe i vašu sreću! Pravila se uče za svega nekoliko minuta a trajanje partije 5-10, te ćete se vrlo lako izgubiti u moru odigranih partija ove kompaktne igre.Vreme trajanjaMehanika igre 10 Minuta&n..
1,000.00Din
Misty
Nema na stanju
Izdavač: Helvetiq Šifra artikla: BG1436
Misty je lagana i fizički veoma simpatična društvena igra spremna da je spakujete u džep vaše torbe i ponesete gde god da se uputite! Zamagljeni prozori imaju na sebi različite delove crteža, a na vama je da te crteže uklopite što bolje i na taj način ostvarite najveći broj poena.Vreme trajanjaMehan..
1,000.00Din
Papageno Papageno
Nema na stanju
Izdavač: Helvetiq Šifra artikla: BG1435
Papageno je još jedna "Džepna", brza i jednostavna igra koja je pogodna za odigrati bilo gde. Ovog puta, igrači pokušavaju da impresioniraju kraljicu tako što će na dvor dovesti najimpresivniju pticu! Najveća ptica neće nužno biti najdraža kraljici, tako da vaš izbor mora biti pravi. Konkretnije, to..
1,000.00Din
Winston Winston
Nema na stanju
Izdavač: Helvetiq Šifra artikla: BG080
U Winston-u, igrači se takmiče da bi prikupili što više pasa jazavičara. Postoji šest vrsta pasa: vatrogasac, kosmonaut, itd., A što je pas duži, to više bodova dobijate. Hoćete li sačekati da skupite dužeg psa, ili ćete pokušati da ga pokupite pre nego što ga drugi igrač uhvati ispred vas? Kada d..
1,000.00Din
Prikaz 1 do 9 od 9 (1 Strana)