Meni
Korpa

Horrible Guild

Alone Alone
Nema na stanju
Izdavač: Horrible Guild Šifra artikla: BG1704
Alone je strateška društvena igra preživljavanja dizajnirana za 2 do 4 igrača, gde jedan igrač preuzima ulogu lika "heroja" koji mora da se kreće kroz opasnu i nepredvidivu divljinu dok drugi igrači kontrolišu različite likove "nemesis" koji pokušavaju da zaustave junaka od dolaska na odredište.Igr..
12,000.00Din
Dungeon Fighter Dungeon Fighter
Nema na stanju
Izdavač: Horrible Guild Šifra artikla: BG1904
Dungeon Fighter je avanturistička društvena igra humorističnog karaktera, koja zahteva veštinu i spretnost. Igrači se postavljaju u uloge heroja koji će istraživati tamnice, skupljati oružje i razvijati svoje sposobnosti. Vaš put će vas navoditi na razne prepreke u vidu čudovišta a na kraju i d..
6,000.00Din
Dungeon Fighter: In the Castle of Frightening Frosts Dungeon Fighter: In the Castle of Frightening Frosts
Nema na stanju
Izdavač: Horrible Guild Šifra artikla: BG1908
Dungeon Fighter: In the Castle of Frightening Frosts je zasebna igra iz serijala Dungeon Fighter igara gde ćete biti suočeni sa potpuno novim tipom tamnice. Ovog puta radnja igre je smeštena u ledenu tvrđavu gde vam uvek preti opasnost od padanja u ledenu smrt. Kao što je i sama ..
6,500.00Din
Dungeon Fighter: In the Catacombs of Gloomy Ghosts Dungeon Fighter: In the Catacombs of Gloomy Ghosts
Nema na stanju
Izdavač: Horrible Guild Šifra artikla: BG1907
Dungeon Fighter: In the Catacombs of Gloomy Ghosts je zasebna igra iz serijala Dungeon Fighter igara gde ćete biti suočeni sa potpuno novim tipom tamnice. Ovog puta radnja igre je smeštena u nekropolu gde ćete morati da se izborite sa najezdom mrtvih koja vas proganja koristeći ovog puta kockic..
6,500.00Din
Dungeon Fighter: In the Chambers of Malevolent Magma Dungeon Fighter: In the Chambers of Malevolent Magma
Nema na stanju
Izdavač: Horrible Guild Šifra artikla: BG1905
Dungeon Fighter: In the Chambers of Malevolent Magma je zasebna igra iz serijala Dungeon Fighter igara gde ćete biti suočeni sa potpuno novim tipom tamnice. Ovog puta radnja igre je smeštena u srce vulkana gde ćete okruženi plamenom morati da se pozabavite i novim osmostranim kockicama koje će odska..
6,500.00Din
Dungeon Fighter: In the Labyrinth of Sinister Storms Dungeon Fighter: In the Labyrinth of Sinister Storms
Nema na stanju
Izdavač: Horrible Guild Šifra artikla: BG1906
Dungeon Fighter: In the Labyrinth of Sinister Storms je zasebna igra iz serijala Dungeon Fighter igara gde ćete biti suočeni sa potpuno novim tipom tamnice. Ovog puta radnja igre je smeštena džunglu gde ćete se susresti sa gotovo poznatim metama za vaše šestostrane kockice. Ova avantura je odli..
6,500.00Din
Izdavač: Horrible Guild Šifra artikla: 8056324761426
Evergreen je društvena igra u kojoj igrači pokušavaju da naprave što bogatiji ekosistem na svojoj planeti postavljajući drveće, žbunje i reke na svoju tablu. Iz runde u rundu, igrači će birati zemljište na koje će postavljati svoje drveće, a karte sa zemljištem koje nisu odabrane će biti plodnije u ..
6,500.00Din
Potion Explosion Potion Explosion
Nema na stanju
Izdavač: Horrible Guild Šifra artikla: BG1903
Potion Explosion je interaktivna društvena igra u kojoj će taktika, sreća pa čak i malo haosa dovesti do veoma uzbudljivih partija za vašim stolom.Igrači su stavljeni u ulogu učenika, koji na času pokušavaju da naprave najbolje i najluđe napitke.Tabla za igru se sastoji od kutijice sa obojenim kugli..
5,300.00Din
Potion Explosion: The 6th Student
Nema na stanju
Izdavač: Horrible Guild Šifra artikla: BG1694
Potion Explosion: The 6 Student predstavlja dodatak za popularnu društvenu igru Potion Explosion koji omogućava igranje u 5 i 6 igrača!Društvena igra Potion Explosion: The 6th Student na boardgamegeek.com..
3,600.00Din
Izdavač: Horrible Guild Šifra artikla: 8056324760108
Potion Explosion: The Fifth Ingredient predstavlja dodatak za popularnu društvenu igru Potion ExplosionDruštvena igra Potion Explosion: The Fifth Ingredient na boardgamegeek.com..
3,600.00Din
Izdavač: Horrible Guild Šifra artikla: 8056324760481
Društena igra Railroad Ink je jedna od najpopularnijih piši/briši igara. Svaki od igrača dobija svoju tablu u koju će markerom ucrtavati puteve i pruge u cilju pravljenja što bolje mreže ruta. Na početku svake runde, bacaju se kockice na sredinu stola, a igrači će ucrtavati dobijene rute s..
2,600.00Din
Railroad Ink Challenge: Shining Yellow Railroad Ink Challenge: Shining Yellow
Nema na stanju
Izdavač: Horrible Guild Šifra artikla: BG1691
Društena igra Railroad Ink je jedna od najpopularnijih piši/briši igara. Svaki od igrača dobija svoju tablu u koju će markerom ucrtavati puteve i pruge u cilju pravljenja što bolje mreže ruta. Na početku svake runde, bacaju se kockice na sredinu stola, a igrači će ucrtavati dobijene rute s..
2,600.00Din
Prikaz 1 do 12 od 31 (3 Strana)