Meni
Korpa

IELLO

Izdavač: IELLO Šifra artikla: BG1958
AllegraDruštvena igra Allegra na boardgamegeek.com..
1,800.00Din
Izdavač: IELLO Šifra artikla: BG1959
Ancient KnowledgeDruštvena igra Ancient Knowledge na boardgamegeek.com..
4,800.00Din
Biblios Biblios
Nema na stanju
Izdavač: IELLO Šifra artikla: BG117
Biblios je igra sa kartama u kojoj ste vi u ulozi monaha u manastiru i takmičite se sa drugim monasima ko će imati najbolju pisarnicu. Da bi to postigli morate imati i radnike i resurse koji će omogućiti funkcionisanje pisarnice. Zlato je limitirano na onu količinu koju dobijete kao donaciju, a mora..
2,600.00Din
Izdavač: IELLO Šifra artikla: BG1648
Break the Code je logička društvena igra koja se igra sa numerisanim pločicama i karticama sa pitanjima. U ovoj igri ćete pobediti ako uspete, uz pomoć dedukcije, da pogodite sve pločice svog protivnika (u dva igrača) ili pločicu na sredini stola (u tri i četiri igrača). Postavite sve numerisane plo..
2,000.00Din
Izdavač: IELLO Šifra artikla: BG1807
Break the Cube društvena igra rešavanja problema za više igrača! Da biste pobedili morate da napravite najsloženiji oblik iza vašeg paravana. Na početku igre svaki igrač pravi svoj oblik, iza paravana, od drvenih delova koje je dobio. Vaš cilj je da odgonetnete kakav oblik je  napravio vaš prot..
2,000.00Din
Izdavač: IELLO Šifra artikla: BG757
Bunny Kingdom je igra koja nam dolazi od čuvenog dizajnera Ričarda Garfilda. U ovoj igri vodite koloniju zečeva koja se trudi da ostvari najviše poena nakon 4 kruga igre.Ispred vas je tabla sa 100 polja koja imaju različite atribute. Igra se igra tako što krenete sa određenim brojem karata, odatle o..
6,000.00Din
Izdavač: IELLO Šifra artikla: BG1492
Bunny Kingdom: In the Sky predstavlja dodatak za popularnu igru Bunny Kingdom. Ova ekspanzija dodaje kompletnu novu tablu koja će vas povezati sa oblacima! Uz ovu tablu, dočekaće vas i nove kartice, novi resursi ali takođe i mogućnost igranja igre u čak 5 igrača.Napomena: Ovo nije sam..
4,000.00Din
Izdavač: IELLO Šifra artikla: BG1961
Cheese Master je porodična društvena igra u kojoj se igrači nalaze u ulozi krčmara. Krčmari pokušavaju da izračunaju koliko im je tačno sireva ostalo u zalihama nakon opšteg haosa koji je nastao u kuhinji kada su miševi pokušali da pojedu sir, mačka pokušala da ulovi miševe, a pas da otera mačku..
1,800.00Din
Diamant Diamant
Nema na stanju
Izdavač: IELLO Šifra artikla: BG1231
Diamant  je brza, zabavna igra u kojoj testirate granice svoje sreće. Igrači se spuštaju niz okna rudnika ili istažuju staze u džungli okretanjem kartica sa špila I ravnomerno dele dragulje koje usput nadju pritom višak ostavljaju na otkrivenoj karti. Pre nego što se sledeća karta otkrije i..
3,500.00Din
Izdavač: IELLO Šifra artikla: BG1808
Odredište: zvezde! Ukrcajte se na svemirski brod i krenite u istraživačku misiju. Vaš cilj je jednostavan - mapirajte galaksiju i otkrijte više zvezda od svojih protivnika. Društvena igra Distant Suns pripda takozvanoj Paper and Pencil grupi igara. Igrači moraju da nacrtaju oblasti istraživanja..
2,400.00Din
Izdavač: IELLO Šifra artikla: BG859
Downforce je igra u kojoj se kladite na to ko će biti pobednik u ovim izuzetno brzim trkama formula. U ovakvim trkama, svaka krivina može da odluči pobednika, a vi se kladite čak i kada trka počne (i utičete na pobednika).Igrači će prvo licitirati za formule. Nakon toga će se igra odvijati tako..
4,500.00Din
Downforce: Danger Circuit Downforce: Danger Circuit
Nema na stanju
Izdavač: IELLO Šifra artikla: BG1138
Downforce: Danger Circuit je dodatak za igru Downforce koji sadrži jednu dvostranu tablu sa dve potpuno nove i drugačije staze za trku, kao i 6 novih kartica moći da dodaju nove mogućnosti i osveže igru. Switchback Pass staza uvodi u igru "Danger" polja na kojim nije dozvoljeno zaustavljan..
2,600.00Din
Prikaz 1 do 12 od 58 (5 Strana)