Meni
Korpa

IELLO

Izdavač: IELLO Šifra artikla: BG117
Biblios je igra sa kartama u kojoj ste vi u ulozi monaha u manastiru i takmičite se sa drugim monasima ko će imati najbolju pisarnicu. Da bi to postigli morate imati i radnike i resurse koji će omogućiti funkcionisanje pisarnice. Zlato je limitirano na onu količinu koju dobijete kao donaciju, a mora..
2,600.00Din
Izdavač: IELLO Šifra artikla: BG1648
Društvena igra Break the Code na boardgamegeek.com..
2,000.00Din
Izdavač: IELLO Šifra artikla: BG757
Bunny Kingdom je igra koja nam dolazi od čuvenog dizajnera Ričarda Garfilda. U ovoj igri vodite koloniju zečeva koja se trudi da ostvari najviše poena nakon 4 kruga igre.Ispred vas je tabla sa 100 polja koja imaju različite atribute. Igra se igra tako što krenete sa određenim brojem karata, odatle o..
6,000.00Din
Izdavač: IELLO Šifra artikla: BG1492
Bunny Kingdom: In the Sky predstavlja dodatak za popularnu igru Bunny Kingdom. Ova ekspanzija dodaje kompletnu novu tablu koja će vas povezati sa oblacima! Uz ovu tablu, dočekaće vas i nove kartice, novi resursi ali takođe i mogućnost igranja igre u čak 5 igrača.Vreme trajanjaMehanika igre..
4,000.00Din
Izdavač: IELLO Šifra artikla: BG1571
Uvek se nešto čudno dešava na Mistervil ostrvu i Čarli Holmsu je potrebna vaša pomoć da reši slučaj. Razgovarajte sa meštanima, analizirajte dokaze, otkrijte ko je počinilac i ne zaboravite da se vratite u policisku stanicu na vreme za čaj!Detective Charlie je kooperativna društvena igra za mlađe ig..
2,600.00Din
Izdavač: IELLO Šifra artikla: BG1231
Diamant  je brza, zabavna igra u kojoj testirate granice svoje sreće. Igrači se spuštaju niz okna rudnika ili istažuju staze u džungli okretanjem kartica sa špila I ravnomerno dele dragulje koje usput nadju pritom višak ostavljaju na otkrivenoj karti. Pre nego što se sledeća karta otkrije i..
3,500.00Din
Izdavač: IELLO Šifra artikla: BG859
Downforce, je igra u kojoj se kladite na to ko će biti pobednik u ovim izuzetno brzim trkama formula. U ovakvim trkama, svaka krivina može da odluči pobednika, a vi se kladite čak i kada trka počne (i utičete na pobednika).Igrači će prvo licitirati za formule. Nakon toga će se igra odvijati tako što..
4,200.00Din
Downforce: Danger Circuit Downforce: Danger Circuit
Nema na stanju
Izdavač: IELLO Šifra artikla: BG1138
Downforce: Danger Circuit, je dodatak za igru Downforce koji sadrži jednu dvostranu tablu sa dve potpuno nove i drugačije staze za trku, kao i 6 novih kartica moći da dodaju nove mogućnosti i osveže igru. Switchback Pass staza uvodi u igru "Danger" polja na kojim nije dozvoljeno zaustavljanje a..
2,600.00Din
Izdavač: IELLO Šifra artikla: BG1230
Dobrodošli u Fairy Tile, magično kraljevstvo gde odvažna Princeza, odani Vitez, i strahotni Zmaj lutaju u potrazi za avanturom. Treba im vasa pomoć da otkriju kraljevstvo! Pomozite im u putovanju i otkrivanju svoje sudbine sve do završetka njihovih priča.Razvijajte kraljevstvo u Fairy Tile..
3,500.00Din
Izdavač: IELLO Šifra artikla: BG1238
Vreme je da vratite vašoj farmi slavu kakvu je nekada imala. Sezona počinje, a igrač koji okupi najviše životinja na svojoj farmi će biti pobednik u igri Farmini!Društvena igra Farmini na boardgamegeek.com..
1,500.00Din
Izdavač: IELLO Šifra artikla: BG1569
Mladi kralj, koji je tek seo na presto se ne snalazi najbolje u svojoj novoj ulozi. Iskoristite njegovu slabost i steknite njegovo poverenje tako što ćete preuzeti najvažnije državne dužnosti. Rasporedite dužnosti i iskoristite svoj uticaj da nadmašite protivnika u borbi za najbolje pozicije. Pametn..
2,600.00Din
Izdavač: IELLO Šifra artikla: BG1715
U Društvenoj igri Get on Board: New York & London, ćete se takmičiti da izgradite najbolju autobusku liniju u gradu! Svaka, od dvanaest rundi, otkriva novu kartu koja igračima pokazuje oblik rute koji mora da se napravi. Imajući u vidu ovo, svi igrači će postavljati svoje autobuse na centralnu t..
3,500.00Din
Prikaz 1 do 12 od 47 (4 Strana)