Meni
Korpa

KOSMOS

Izdavač: KOSMOS Šifra artikla: BG1563
Zaputite se u zemlju fantazije i legendi! U kooperativnoj porodičnoj društvenoj igri Andor: The Family Fantasy Game svaki igrač bira jednog od četiri moćna junaka: čarobnjaka, ratnika, strelca ili patuljka. Vaše herojsko putovanje započinje misijom spasavanja mladunaca vukova koji su se izg..
4,200.00Din
Anno 1800 Anno 1800
Nema na stanju
Izdavač: KOSMOS Šifra artikla: BG1623
Društvena igra Anno 1800 je nastala na osnovu istoimene, popularne video igre kompanije Ubisoft. Vaš cilj u igri je da razvijate industriju koja će dovesti do procvata vašeg ostrva.    Brodske flote omogućavaju živu trgovinu i razvoj svih ostrva u Starom i Novom svetu. Moraćete da is..
8,500.00Din
Catan: Blago, zmajevi i istraživači (Slo) Catan: Blago, zmajevi i istraživači (Slo)
Nema na stanju
Izdavač: KOSMOS Šifra artikla: BG1278
Ekspanzija Blago, zmajevi i istraživači donosi 6 novih scenarija za ekspanzije Pomorci i Gradovi i vitezovi.Dobrodošli u nove avanture na ostrvu Katan.Ekspanzija Blago, zmajevi i istraživači donosi šest novih scenarija. Ovi scenariji su pre svega namenjeni ljubiteljima Catan-a, koji već imaju iskust..
2,600.00Din
Catan: Gradovi i vitezovi - dodatak za 5. i 6. igrača (De)
Nema na stanju
Izdavač: KOSMOS Šifra artikla: BG1275
Društvena igra Catan: Gradovi i vitezovi - dodatak za 5. i 6. igrača predstavlja nadogradnju koja omogućava igranje ekspanzije Catan: Gradovi i vitezovi u 5 ili 6 igrača.Napomena: Ova ekstenzija zahteva osnovnu igru Catan, Catan - dodatak za 5. i 6. igrača kao i Catan: Gradovi i vitez..
2,600.00Din
Catan: Istraživači i gusari - dodatak za 5. i 6. igrača (De)
Nema na stanju
Izdavač: KOSMOS Šifra artikla: BG1276
Društvena igra Catan: Istraživači i gusari - dodatak za 5. i 6. igrača predstavlja nadogradnju koja omogućava igranje ekspanzije Catan: Istraživači i gusari u 5 ili 6 igrača.Napomena: Ova ekstenzija zahteva osnovnu igru Catan, Catan - dodatak za 5. i 6. igrača kao ..
2,600.00Din
Catan: Pomorci - dodatak za 5. i 6. igrača (De)
Nema na stanju
Izdavač: KOSMOS Šifra artikla: BG1277
Društvena igra Catan: Pomorci - dodatak za 5. i 6. igrača predstavlja nadogradnju koja omogućava igranje ekspanzije Catan: Pomorci u 5 ili 6 igrača.Napomena: Ova ekstenzija zahteva osnovnu igru Catan, Catan - dodatak za 5. i 6. igrača kao i Catan: Po..
2,600.00Din
Cities: Skylines Cities: Skylines
Nema na stanju
Izdavač: KOSMOS Šifra artikla: BG1293
Cities: Skylines je kooperativna društvena igra napravljena po uzoru na čuvenu istoimenu video igru koju je izdao Pharadox Interactive. Igra počinje sa četiri vidljive parcele, mada ovaj broj varira u zavisnosti od scenarija koji igrate. Cilj je ostvariti što više postignuća i usrećiti svoje gr..
5,500.00Din
Izdavač: KOSMOS Šifra artikla: BG2053
DragonkeepersDruštvena igra Dragonkeepers na boardgamegeek.com..
3,400.00Din
Drop It Drop It
Nema na stanju
Izdavač: KOSMOS Šifra artikla: BG1272
Krugovi, trouglovi, kvadrati i rombovi su komponente koje ćete tokom igre Drop It ubacivati u vertikalnu tablu, idealno tamo gde će vam ti oblici zaraditi najviše poena. Pločice se nažalost nekada veoma čudno odbijaju pa pločice neće uvek završiti tamo gde ste vi to očekivali. Ograničenja za pozici..
4,800.00Din
Exit: The Game + Puzzle - Nightfall Manor Exit: The Game + Puzzle - Nightfall Manor
Nema na stanju
Izdavač: KOSMOS Šifra artikla: BG1621
U društvenoj igri Exit: The Game + Puzzle - Nightfall Manor pokušaćete da oslobodite vašeg prijatelja koji se uputio da istraži tajne uklete vile na kraju šume. Da li možete da stignete na vreme i rešite sve zagonetke pre nego što tama iz vile uzme još jednu žrtvu. Ovo je igra u kojoj postoje zagon..
3,400.00Din
Exit: The Game + Puzzle - The Deserted Lighthouse Exit: The Game + Puzzle - The Deserted Lighthouse
Nema na stanju
Izdavač: KOSMOS Šifra artikla: BG1620
U društvenoj igri Exit: The Game + Puzzle - The Deserted Lighthouse morate da rešite sve zagonetke kako biste se popeli na svetionik i upalili ga, da biste spasili brod da se ne razbije o stene i potone na dno mora. Ovo je igra u kojoj postoje zagonetke unutar zagonetki, skrivene u četiri sla..
3,400.00Din
Exit: The Game + Puzzle - The Sacred Temple Exit: The Game + Puzzle - The Sacred Temple
Nema na stanju
Izdavač: KOSMOS Šifra artikla: BG1621
U društvenoj igri Exit: The Sacred Temple nalazite se u džungli na ostrvu u Indijskom okeanu. Moraćete da rešite mnoštvo zagonetki kako biste spasili profesora i pronašli Sveti hram pre lovaca na blago. Ovo je igra u kojoj postoje zagonetke unutar zagonetki, skrivene u četiri slagalice od po 88 de..
3,400.00Din
Prikaz 1 do 12 od 56 (5 Strana)