Meni
Korpa

KOSMOS

Andor: The Family Fantasy Game Andor: The Family Fantasy Game
Nema na stanju
Izdavač: KOSMOS Šifra artikla: BG1563
Zaputite se u zemlju fantazije i legendi! U kooperativnoj porodičnoj društvenoj igri Andor: The Family Fantasy Game svaki igrač bira jednog od četiri moćna junaka: čarobnjaka, ratnika, strelca ili patuljka. Vaše herojsko putovanje započinje misijom spasavanja mladunaca vukova koji su se izg..
4,200.00Din
Cities: Skylines Cities: Skylines
Nema na stanju
Izdavač: KOSMOS Šifra artikla: BG1293
Cities: Skylines je kooperativna društvena igra napravljena po uzoru na čuvenu istoimenu video igru koju je izdao Pharadox Interactive. Igra počinje sa četiri vidljive parcele, mada ovaj broj varira u zavisnosti od scenarija koji igrate. Cilj je ostvariti što više postignuća i usrećiti svoje građane..
5,500.00Din
Izdavač: KOSMOS Šifra artikla: BG1272
Krugovi, trouglovi, kvadrati i rombovi su komponente koje ćete tokom igre ubacivati u vertikalnu tablu, idealno tamo gde će vam ti oblici zaraditi najviše poena. Pločice se nažalost nekada veoma čudno odbijaju pa pločice neće uvek završiti tamo gde ste vi to očekivali. Ograničenja za pozicioniranje..
4,200.00Din
Izdavač: KOSMOS Šifra artikla: BG1620
U društvenoj igri Exit: The Deserted Lighthouse morate da rešite sve zagonetke kako biste se popeli na svetionik i upalili ga, da biste spasili brod da se ne razbije o stene i potone na dno mora. Ovo je igra u kojoj postoje zagonetke unutar zagonetki, skrivene u četiri slagalice od po 88 delova..
3,400.00Din
Izdavač: KOSMOS Šifra artikla: BG1621
U društvenoj igri Exit: The Sacred Temple nalazite se u džungli na ostrvu u Indijskom okeanu. Moraćete da rešite mnoštvo zagonetki kako biste spasili profesora i pronašli Sveti hram pre lovaca na blago. Ovo je igra u kojoj postoje zagonetke unutar zagonetki, skrivene u četiri slagalice od po 88 delo..
3,400.00Din
Exit: The Game - Advent Calendar: The Mystery of the Ice Cave
Nema na stanju
Izdavač: KOSMOS Šifra artikla: BG1618
Vaše praznični odmor definitivno nije onakav kakav ste planirali. Dok ste pravili pauzu i uživali u pogledu i čistom planinskom vazduhu, čuli ste buku i videli zastrašujuću lavinu koja se spušta niz planinu pravo prema vama. I pored velikog straha, uspeli ste da se priberete, da zgrabite svoje..
5,500.00Din
Izdavač: KOSMOS Šifra artikla: BG1619
The Cursed Labyrinth vas vodi na turistički obilazak zamak, gde će vam pažnju privući misteriozni lavirint u njegovom dvorištu. Dok ste fascinirano prolazli koroz strau gvozdenu kapiju, nebo se iznenada naoblačilo, a vetar počeo da se pojačava. Uz glasan zveket, starinska gvozdena kapija se zalupila..
2,000.00Din
Izdavač: KOSMOS Šifra artikla: BG1562
Exit: The Game je kooperativna kartična igra inspirisana popularnim Escape Room sistemom. Ova igra koristeći samo kartice i po neki dodatni materijal koji se nađe u kutiji koristi jednostavne sisteme kako bi Vam dočarala avanturu u kojoj ćete istraživati nove svetove, rešava..
2,000.00Din
Izdavač: KOSMOS Šifra artikla: BG935
Holms: Šerlok protiv Morijartija je igra za 2 igrača smeštena u svet Šerloka Holmsa. Jedan igrač će igrati Šerloka a drugi Morijartija, dok se budete nadmetali da otkrijete zaveru postavljanja bombe u britanskom parlamentu.Igra se igra tokom 7 dana (7 krugova). U svakom krugu, svaki igrač će imati d..
2,200.00Din
Izdavač: KOSMOS Šifra artikla: BG494
Imhotep Vas stavlja u ulogu arihitekata i graditelja drevnog Egipta i takmičite se da dostignete slavu najpoznatiheg arhitekte Egipta-Imhotep-a.Kako su u drevnom Egiptu glavni gradivni materijal bile stene i odnosno kameni blokovi, tako je i ovde u igri manipulacija materijalom jedan od glavnih izaz..
5,300.00Din
Izdavač: KOSMOS Šifra artikla: BG180
Takmičenje graditelja se nastavlja u društvenoj igri Imhotep: The Duel! U ovoj društvenoj igri, igrači preuzimaju uloge Nefertiti i Akhenatena, jednog od najpoznatijih egipatskih kraljevskih parova. Komponente igre moraju biti mudro postavljeni tako da igrači mogu da istovare najdragocenije pločice ..
3,200.00Din
Izdavač: KOSMOS Šifra artikla: BG1281
U igri Lost Cities Duel dva igrača se takmiče da sakupe sto bolju kolekciju antikviteta koristeći zajednički špil karata.U svom potezu morate dodati kartu u svoju kolekciju ili je odbraciti na zajedničko odlagalište(i time dati priliku protivniku da se okoristi), i vući novu kartu.Čim se posled..
2,000.00Din
Prikaz 1 do 12 od 46 (4 Strana)