Meni
Korpa

Granica 3

Granica 3

Opis artikla

U mestašcetu na italijansko-francuskoj granici nestaje kombi kojim su deca iz lokalne škole putovala na ekskurziju. Za nestalom decom traga dvoje detektiva: Laura Denti, agent Interpola, specijalista za pronalaženje nestalih osoba i Antoan Žakob, najveći poznavalac tog alpskog područja, samotnjak koji je prekinuo svaki kontakt s ljudima i povukao se u šumu.

Jedna žena i jedan muškarac će, pošto pređu granicu koju niko ne bi smeo da pređe, biti primorani da udruže snage i suoče se s posledicama grešaka koje su napravili u prošlosti.

Delo Maura Ucea i Đovanija Mazija, GRANICA je triler maštovite i morbidne atmosfere u kome ništa nije onako kako izgleda i gde linija između dobra i zla, kao i između stvarnosti i košmara, sve više bledi, sve dok u potpunosti ne iščezne…

Granica 5: One Noći u Decembru

Školarci, tinejdžeri, grupni četovi, seks kod kuće ili u kolima, uvek u potaji, kad niko ne vidi – laži, alkohol, zaljubljivanje, droga, bes, sulude veze i jedna noćna žurka, blizu velike čistine, gde su se životi petoro tinejdžera zauvek promenili.

I dok stanovnici malog grada na granici između Italije i Francuske prisustvuju sahrani koja bi mogla biti mračni predznak mnogih drugih koje dolaze, Laura Denti i Antoan Žakob nastavljaju istragu o nestaloj deci. Ali zašto neko pokušava da ih ometa?

Čudni likovi se kreću po obroncima velike, izranavljene planine, a njihove sudbine su usko povezane sa onim što se dešava u šumi. Da li je moguće da se rešenje svih misterija krije… na fotografiji?

Granica 6: Zima koja nije htela da prođe

Na poslednjoj grupnoj fotografiji, snimljenoj pre polaska na ekskurziju, krije se i nepoznati momak. Niko ne zna ko je on ni zašto je bio tu tog prokletog dana kada su svi Aurorini saputnici isparili sa lica zemlje.

U međuvremenu, umnožavaju se misterije koje istražuju Laura Denti i Antoan Žakob, dok sneg ne prestaje da pada, okivajući mali grad na granici između Italije i Francuske u beskrajnoj zimi. Međutim, ima onih koji znaju istinu i znaju zašto se Čovek od slame nije zapalio i ove godine nije oterao mraz…

Granica 3 mora na goodreads.com

Granica 3
Opšte informacije izdanja
Autori Mauro Uzzeo, Giovanni Masi
Format 194 x 297 mm
Broj strana 152
Izdavač Golconda, IL CONFINE
Jezik Srpski
Boja U boji
Povez Tvrd
Godina izdanja 2021.
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: 9788681616680
2,200.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro
Tagovi: Granica ,