Meni
Korpa

LOKI

Izdavač: LOKI Šifra artikla: BG1812
Društvena igra Cosmic Race na boardgamegeek.com..
3,200.00Din
Izdavač: LOKI Šifra artikla: BG1571
Uvek se nešto čudno dešava na Mistervil ostrvu i Čarli Holmsu je potrebna vaša pomoć da reši slučaj. Razgovarajte sa meštanima, analizirajte dokaze, otkrijte ko je počinilac i ne zaboravite da se vratite u policisku stanicu na vreme za čaj!Detective Charlie je kooperativna društvena igra za mlađe ig..
2,600.00Din
Izdavač: LOKI Šifra artikla: BG1238
Vreme je da vratite vašoj farmi slavu kakvu je nekada imala. Sezona počinje, a igrač koji okupi najviše životinja na svojoj farmi će biti pobednik u igri Farmini!Društvena igra Farmini na boardgamegeek.com..
1,500.00Din
Izdavač: LOKI Šifra artikla: BG1262
Kraken Attack! je kooperativna društvena igra u kojoj strašni Kraken pokušava da potopi vaš brod. Igrač zajedničkim snagama, moraju da se odbrane od pipaka koji stalno izbijaju iz talasa, ali takođe i da poprave brod od već izvedenih napada.Društvena igra Kraken Attack! na boardgamegeek.com..
4,000.00Din
Izdavač: LOKI Šifra artikla: BG1649
Pokupite magične predmete sa tavana da biste mogli da ih prodate na pijaci iz bajke! Obratite pažnju na posetioce i na to šta žele da kupe? Ne dozvolite im da odu praznih ruku... Pogotovo ne onima koji su spremni da potroše mnogo novaca! Izložite svoje najvredne predmete, posetite štandove drugih pr..
3,800.00Din
Izdavač: LOKI Šifra artikla: BG1235
Monsieur Carrousel je kooperativna društvena igra u kojoj igrači pomažu deci, da nađu mesto na vrtešci pre nego što padne kiša. Na potezu, igrač baca kockicu i smešta nekog od mališana na mesto na vrtešci, koja odgovara boji na bačenoj kockici. Zatim je potrebno zavrteti vrtešku, te ukoliko se ..
4,000.00Din
Izdavač: LOKI Šifra artikla: BG1234
SOS Dino je kooperativna društvena igra u kojoj igrači pomeraju preslatke figurice dinosaurusa kako bi im pomogli da pobegnu od lave koja teče iz probuđenih vulkana i meteora koji padaju sa neba. Izvucite nasumičnu pločicu iz vrećice, postavite je na tablu za igru i odigrajte akciju obeleženu na njo..
4,000.00Din
Izdavač: LOKI Šifra artikla: BG1809
Duboko u okeanu živi čudno i misteriozno stvorenje. Jedino što znamo o njemu je da ima neverovatno šarene pipke! Naučnici su preduzeli nekoliko ekspedicija, ali nikada nisu uspeli da fotografišu ovo stvorenje, koje su nazvali Tentakolor. Svu nadu polažu u vas, neustrašivie istraživače! Zaronite..
1,500.00Din
Prikaz 1 do 8 od 8 (1 Strana)