Meni
Korpa

La Boite de Jeu

Izdavač: La Boite de Jeu Šifra artikla: BG1532
Od kad sećanje seže, vilenjaci vladaju svetom. Ali njihova vladavina se bliži kraju i njihov pad je blizu. Svi potčinjeni klanovi se potajno naoružavaju u želji da osvoje vilenjačke gradove i dragocene kristale koji se u njima nalaze, jer su kristali neophodni da se napravi legendarno oruž..
12,000.00Din
Izdavač: La Boite de Jeu Šifra artikla: BG1720
It's a Wonderful Kingdom je samostalna društvena igra za jednog ili dva igrača u svetu sa malim primesama fantazije. Inspirisana mehanikama svog prethodnika It's a Wonderful World, ova igra nudi više interakcija, mehaniku blefiranja i nove izazove.It's a Wonderful Kingdom se igra koristeći module, k..
4,000.00Din
Izdavač: La Boite de Jeu Šifra artikla: BG1512
Društvena igra It's a Wonderful World je jedna od najboljih draft igara izašlih u poslednjih nekoliko godina. Osnovna mehanika je ista kao u igarama poput 7 Wonders i Sushi Go!, a donosi više zabave bez povećanja kompleksnosti.Koristeći standardni draft, igrači će odabrati 7 karata u svakoj od čet..
5,000.00Din
Izdavač: La Boite de Jeu Šifra artikla: BG1642
It's a Wonderful World: Corruption and Ascension je dodatak za igru It's a Wonderful World koij omogućava igranje u do 7 igrača. Sadrži kompletno novi špil karata, te će vaši potezi obuhvatati igranje standardnih "Development" kao i novih "Ascension" karata.Društvena igra It's a Wonderful ..
3,200.00Din
Izdavač: La Boite de Jeu Šifra artikla: BG1641
It's a Wonderful World: War or Peace je dodatak za igru It's a Wonderful World koji transformiše ovu fenomenalnu igru u malu kampanju od 5 scenarija. Ishodi ovih scenarija će okrenuti priču na Mir ili Rat!Društvena igra It's a Wonderful World: War or Peace na boardgamegeek.com..
2,400.00Din
Izdavač: La Boite de Jeu Šifra artikla: BG1533
Članovi indijanskog plemena Frostriver žive u harmoniji sa prirodom i pokoravaju se zakonima velikog poglavice, Neta-Tanke. Međutim, Neta-Tanka se nalazi na zalasku života, i svi plemenski klanovi su se okupili na svetom mestu da bi odredili naslednika. Svaki klan predstavlja po jedan mladi vođa koj..
6,000.00Din
Prikaz 1 do 6 od 6 (1 Strana)