Meni
Korpa

Las Vegas Royale

Las Vegas Royale
Las Vegas Royale
Las Vegas Royale
Las Vegas Royale

Opis artikla

Las Vegas Royale je nova verzija klasika društvenih igara Las Vegas. U pitanju je parti igra za 2 do 5 igrača u kojoj ćete se truditi da osvojite što više novca. A
Kako je tema Las Vegas, odnosno kockanje, ova igra dolazi sa mnogo kockica, ali nećete potrošiti više novca nego što želite! U osnovi Las Vegas je vrlo jednostavan. Ispred vas će se nalaziti tabla sa brojevima od 1 do 6 i na svako polje se postave po 2 novčanice. Kada dođete na potez, bacite sve svoje kockice (8 komada) i odaberete jedan od brojeva na koji želite da postavite sve kockice koje ste dobili sa tim brojem. I tako ide u krug dok se ne ostane bez kockica. Zatim se posmatra ko ima više kockica na kom broju i taj igrač odatle dobija veću karticu novca. Drugi igrač dobija manju. U slučaju nerešenog, niko ne dobija. Nakon 3 runde, igrač koji je sakupio najviše novca je pobednik. I to je osnovna igra Las Vegas. Jednostavna, brza, parti igra u kojoj ćete sigurno uživati u uzbuđenju i brzim partijama.
Las Vegas Royale donosi i nadogradnje na osnovu igru u vidu posebnih pločica koje se postavljaju na neko od brojeva (brojeve 1 do 3) i kada postavite tamo kockicu/kockice, dešava se neka posebna akcija tipa dodaj kockicu, pomeri protivniku kockicu, blokiraj mesto i slično. Ovo zna da malo zakomplikuje igru, ali ne preterano. Kada se uhodate, verovatno nećete više igrati bez dodatnih pločica, pošto igra dobije na dubini.
Naravno, uvek možete u petnaest minuta da odigrate partiju bez dodataka. Zabava je zagaratovana.

Društvena igra Las Vegas Royale na boardgamegeek.com

Las Vegas Royale
Opšte informacije
Trajanje partije 45-60 minuta
Uzrast 8+
Broj igrača 2-5
Kompleksnost 1.40 / 5
Mehanike igre Area Majority / Influence, Dice Rolling
Dizajner Rüdiger Dorn
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bez teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Las Vegas Royale
Uvoznik Licence Only
Izdavač Ravensburger
Zemlja porekla Češka

Video pravila

  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: BG2020
7,000.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro