Meni
Korpa

Leder Games

Ahoy Ahoy
USKORO Nema na stanju
Izdavač: Leder Games Šifra artikla: BG1854
Ahoy Društvena igra Ahoy na boardgamegeek.com..
0.00Din
Fort Fort
USKORO Nema na stanju
Izdavač: Leder Games Šifra artikla: BG1505
Fort je kartična igra za 2 do 4 igrača u kojoj gradite tvrdjave i pratite prijatelje.U Fort-u vi ste dete i kao sva ostala deca želite da proširite svoj krug prijatelja, jedete picu, skupljate igračke i gradite najbolju tvrdjavu. Dok radite ove strava stvari skupljate poene i na kraju igre, igrač sa..
3,600.00Din
Fort: Cats and Dogs Expansion Fort: Cats and Dogs Expansion
USKORO Nema na stanju
Izdavač: Leder Games Šifra artikla: BG1853
Fort: Cats and Dogs dodatak uvodi dva nova zasebna moda u društvenu igru Fort koje možete koristiti zasebno i zajedno u vašim partijama.Društvena igra Fort: Cats and Dogs Expansion na boardgamegeek.com..
0.00Din
Oath: Chronicles of Empire and Exile Oath: Chronicles of Empire and Exile
USKORO Nema na stanju
Izdavač: Leder Games Šifra artikla: BG1550
Oath: Chronicles of Empire and Exile je nova društvena igra Lader Games-a, izdavača poznatom po svetskom hitu Root. Igrači će odmah prepoznati isti dizajn koji ulepšava ove igre, ali mehanika će biti totalno drugačija.Ova igra će pružati zanimljivo iskustvo svaki put jer će ishod jedne partije ..
0.00Din
Root Root
BESTSELER USKORO Nema na stanju
Izdavač: Leder Games Šifra artikla: BG1176
Root je ratna i avanturistička igra koja fantastično koristi koncept asimetričnih fakcija koje se bore za prevlast na teritoriji velike šume. Svaka fakcija ima svoj unikatni put do prevlasti u šumi i pobedi. Klan Mačaka igra taktičku igru logistike i ima u cilju da konstruiše različite gra..
7,200.00Din
Root: Landmarks Pack
USKORO Nema na stanju
Izdavač: Leder Games Šifra artikla: BG1852
Root: Landmarks Pack predstavlja dodatak za društvenu igru Root, koja sadrži 4 drvene građevine.Ove građevine mogu da se koriste sa bilo kojim dodatkom osnovnoj igri, i dodatno će vam začiniti igranje ove fantastične igre.Društvena igra Root: Landmarks Pack na boardgamegeek.com..
0.00Din
Izdavač: Leder Games Šifra artikla: BG1315
Root: The Clockwork Expansion uvodi novi koncept "bot" igrača, tj igrača kontrolisanih od strane same igre. Na ovaj način ćete moći da izbalansirate partije u kojima ima malo igrača ili da se čak udružite u kooperativnom modu ove fantastične igre.Root je ratna i avanturistička igra koja fa..
4,800.00Din
Root: The Exiles and Partisans Deck
USKORO Nema na stanju
Izdavač: Leder Games Šifra artikla: BG1504
Root: The Exiles and Partisans Deck predstavlja dodatak za društvenu igru Root, u kojem dobijate potpuno novi špil. Ovaj špil karata će totalno promeniti igru na koju ste se navikli, jer će se taktike nekih fakcija dodatno promeniti.Društvena igra Root: The Exiles and Partisans Deck na boardgam..
1,200.00Din
Root: The Marauder Expansion Root: The Marauder Expansion
USKORO Nema na stanju
Izdavač: Leder Games Šifra artikla: BG1746
Root: The Marauder Expansion (Kickstarter Edition) je dodatak za društvenu igru Root koja donosi nove dve fakcije na šumsko bojno polje. Takođe obe ove fakcije su kompatibile za igranje u dva igrača, sa uključenim "Dummy" igračem.Društvena igra Root: The Marauder Expansion na boardgamegeek.com..
0.00Din
Root: The Riverfolk Expansion Root: The Riverfolk Expansion
USKORO Nema na stanju
Izdavač: Leder Games Šifra artikla: BG1177
Root: The Riverfolk Expansion je dodatak za igru Root koja uvodi dva nova klana Lizard Cult kao i Riverfolk Company. Uz dodatne fakcije koje povećavaju maksimalni broj igrača na 6, dodati su i kooperativni scenariji kao i scenario za solo igru. Takođe ubačene su i tri nove varijante za igranje ..
4,800.00Din
Root: The Underworld Expansion
Nema na stanju
Izdavač: Leder Games Šifra artikla: BG1317
Root: The Underworld Expansion je dodatak za igru Root koji donosi nove fakcije u šumski obračun.Društvena igra Root: The Underworld na boardgamegeek.com..
6,000.00Din
Root: The Vagabond Pack
Nema na stanju
Izdavač: Leder Games Šifra artikla: BG1503
Root The Vagabond Pack predstavlja dodatak za društvenu igru Root, u kojem dobijate 7 novih drvenih figura za vagabunda, ali i 3 nove kartice za ovu fakciju.Društvena igra Root: The Vagabond Pack na boardgamegeek.com..
1,200.00Din
Prikaz 1 do 12 od 14 (2 Strana)