Meni
Korpa

Leder Games

Fort Fort
Nema na stanju
Izdavač: Leder Games Šifra artikla: BG1505
Fort je kartična igra za 2 do 4 igrača u kojoj gradite tvrdjave i pratite prijatelje.U Fort-u vi ste dete i kao sva ostala deca želite da proširite svoj krug prijatelja, jedete picu, skupljate igračke i gradite najbolju tvrdjavu. Dok radite ove strava stvari skupljate poene i na kraju igre, igrač sa..
3,600.00Din
Oath: Chronicles of Empire and Exile Oath: Chronicles of Empire and Exile
Nema na stanju
Izdavač: Leder Games Šifra artikla: BG1550
Oath: Chronicles of Empire and Exile je nova društvena igra Lader Games-a, izdavača poznatom po svetskom hitu Root. Igrači će odmah prepoznati isti dizajn koji ulepšava ove igre, ali mehanika će biti totalno drugačija.Ova igra će pružati zanimljivo iskustvo svaki put jer će ishod jedne partije ..
13,800.00Din
Root Root
BESTSELER Nema na stanju
Izdavač: Leder Games Šifra artikla: BG1176
Root je ratna i avanturistička igra koja fantastično koristi koncept asimetričnih fakcija koje se bore za prevlast na teritoriji velike šume. Svaka fakcija ima svoj unikatni put do prevlasti u šumi i pobedi. Klan Mačaka igra taktičku igru logistike i ima u cilju da konstruiše različite gra..
7,200.00Din
Izdavač: Leder Games Šifra artikla: BG1315
Root Clockwork Expansion uvodi novi koncept "bot" igrača, tj igrača kontrolisanih od strane same igre. Na ovaj način ćete moći da izbalansirate partije u kojima ima malo igrača ili da se čak udružite u kooperativnom modu ove fantastične igre.Root je ratna i avanturistička igra koja fantastično ..
4,800.00Din
Root: The Exiles and Partisans Deck
Nema na stanju
Izdavač: Leder Games Šifra artikla: BG1504
Root: The Exiles and Partisans Deck predstavlja dodatak za društvenu igru Root, u kojem dobijate potpuno novi špil. Ovaj špil karata će totalno promeniti igru na koju ste se navikli, jer će se taktike nekih fakcija dodatno promeniti.Društvena igra Root: The Exiles and Partisans Deck na boardgam..
1,200.00Din
Root: The Riverfolk Expansion Root: The Riverfolk Expansion
Nema na stanju
Izdavač: Leder Games Šifra artikla: BG1177
Root: The Riverfolk Expansion je dodatak za igru Root koja uvodi dva nova klana Lizard Cult kao i Riverfolk Company. Uz dodatne fakcije koje povećavaju maksimalni broj igrača na 6, dodati su i kooperativni scenariji kao i scenario za solo igru. Takođe ubačene su i tri nove varijante za igranje ..
4,800.00Din
Root: The Underworld
Nema na stanju
Izdavač: Leder Games Šifra artikla: BG1317
Root: The Underworld Expansion je dodatak za igru Root koji donosi nove fakcije u šumski obračun.Društvena igra Root: The Underworld na boardgamegeek.com..
6,000.00Din
Root: The Vagabond Pack
Nema na stanju
Izdavač: Leder Games Šifra artikla: BG1503
Root The Vagabond Pack predstavlja dodatak za društvenu igru Root, u kojem dobijate 7 novih drvenih figura za vagabunda, ali i 3 nove kartice za ovu fakciju.Društvena igra Root: The Vagabond Pack na boardgamegeek.com..
1,200.00Din
Vast: The Haunted Hallways Vast: The Haunted Hallways
Nema na stanju
Izdavač: Leder Games Šifra artikla: BG1507
Vast: The Haunted Hallways je dodatak za igru Vast: The Mysterious Manor koji uvodi dve nove uloge, Senovitog Paladina i Oklopljenog Viteza. Pojavljuju se novi skeletoni sa jedinstvenim moćima i opremom, duplirajući strateške odluke koje donosite sa njima. U igri se dobija preko četredeset plastični..
3,000.00Din
Vast: The Mysterious Manor Vast: The Mysterious Manor
Nema na stanju
Izdavač: Leder Games Šifra artikla: BG1506
Vratite se u svet Vast društvene igre u skoz novoj avanturi Vast: The Mysterious Manor. Vast vodi vas i vaše prijatelje na avanturu u ukletoj kući, pravljenoj na totalnoj asimetriji. Ovde nema vesele grupe putnika koji se bore protiv zla. U Vast-u možete preuzeti kontrolu nad bilo kojim delom priče...
6,000.00Din
Prikaz 1 do 10 od 10 (1 Strana)