Meni
Korpa

Lookout Games

Izdavač: Lookout Games Šifra artikla: BG481
U Agricoli vi ste u ulozi farmera, koji živi u drvenoj kolibi sa svojom suprugom/supružnikom i malo čim drugim. Odatle krećete. Po krugu imate dve akcije, jedna za vas jedna za vašeg životnog saputnika, a nude vam se najrazličitije opcije, od prikupljanja sirovina (glina, drvo, kamen), ograđiva..
7,500.00Din
Izdavač: Lookout Games Šifra artikla: BG843
Ovo je ekspanzija za igru Agricola koja nam daje mogućnost da 5 ili 6 ljudi u isto vreme igra igra. Tu su svi potrebni drveni delovi, kartice kao i mini ekpanzija sa škotskom temom.U Agricoli vi ste u ulozi farmera, koji živi u drvenoj kolibi sa svojom suprugom/supružnikom i malo čim drugim. Od..
4,500.00Din
Izdavač: Lookout Games Šifra artikla: BG383
Ako poredimo Agricola Family Edition sa standardnim izdanjem, mnogo toga se promenilo: nova akcija je popravljena, a igra je pojednostavljena uklanjanjem kamena i povrća. Slično kao u Agricoli, sada postoje zgrade koje na kraju igre daju bodove za preostale resurse. Takođe, ne postoje ogr..
4,800.00Din
Izdavač: Lookout Games Šifra artikla: BG682
Barenpark je igra u kojoj pravite svoj prirodni rezervat za medvete. Od vas zavisi da li će to biti slatke male koale ili zastrašujući grizliji ili čak polarni medvedi!U igrli koristite pločice koje dolaze u oblicima kojima su svima poznati iz tetrisa. Trudite se da što bolje uklopite ono sa či..
4,800.00Din
Izdavač: Lookout Games Šifra artikla: BG338
U doba kasnog 19. i ranog 20. veka kada je Austrougarsko Carstvo bilo na vrhuncu, Beč se smatrao za prestonicom celog sveta. U to vreme poznati umetnici, važni političari i turisti iz čitavog sveta su dolazili u Beč a trebalo ih je ugostiti i ponuditi im mesto gde da prespavaju, kvalitetan obrok, do..
6,000.00Din
Izdavač: Lookout Games Šifra artikla: BG278
Isle of Skye je dobitnik prestižne nagrade Kennerspiel des Jahres za 2016. godinu. Igra vizuelno izuzetno podseća na Carcassonne, ali se još mnogo toga krije iza fizičkog aspekta igre. Igra nudi 16 različitih načina za bodovanje, a samo 4 (nasumično izabranih) će se koristiti u svakoj partiji, tako ..
3,500.00Din
Patchwork Patchwork
NOVO BESTSELER
Izdavač: Lookout Games Šifra artikla: BG029
Patchwork je igra sa dosta čudnom temom ali je izuzetno zabavna. Dva igrača se takmiče ko će napraviti (istkati) lepši ćilim. Svako od igrača ima svoju tablu veličine 9x9 polja, na glavnu tablu se nasumično postave zakrpe (od kojih se sastavlja vaš ćilim) i svaki igrač dobije 5 dugmadi koj..
3,000.00Din
Izdavač: Lookout Games Šifra artikla: BG1191
U igri Piepmatz igrate karte ptica iz ruke kako biste sakupljali semenje i ptice na hranilici za ptice. Semenke i parovi ptica u vašoj kolekciji vam donose poene a to će vam na kraju doneti i pobedu! Pojedinačne ptice donose poene samo ako imate najviše kartica te vrste ptice.Tok igre je isti za sve..
2,000.00Din
Izdavač: Lookout Games Šifra artikla: BG1636
Društvena igra Agricola: Corbarius Deck na boardgamegeek.com..
1,800.00Din
Izdavač: Lookout Games Šifra artikla: BG1635
Društvena igra Caverna: The Forgotten Folk na boardgamegeek.com..
4,000.00Din
Izdavač: Lookout Games Šifra artikla: BG1634
Društvena igra Hallertau na boardgamegeek.com..
10,000.00Din
Prikaz 1 do 11 od 11 (1 Strana)