Meni
Korpa

Lookout Games

Izdavač: Lookout Games Šifra artikla: BG481
U Agricoli vi ste u ulozi farmera, koji živi u drvenoj kolibi sa svojom suprugom/supružnikom i malo čim drugim. Odatle krećete. Po krugu imate dve akcije, jedna za vas jedna za vašeg životnog saputnika, a nude vam se najrazličitije opcije, od prikupljanja sirovina (glina, drvo, kamen), ograđiva..
7,500.00Din
Izdavač: Lookout Games Šifra artikla: BG843
Ovo je ekspanzija za igru Agricola koja nam daje mogućnost da 5 ili 6 ljudi u isto vreme igra igra. Tu su svi potrebni drveni delovi, kartice kao i mini ekpanzija sa škotskom temom.U Agricoli vi ste u ulozi farmera, koji živi u drvenoj kolibi sa svojom suprugom/supružnikom i malo čim drugim. Od..
4,500.00Din
Agricola Family Edition Agricola Family Edition
Nema na stanju
Izdavač: Lookout Games Šifra artikla: BG383
Ako poredimo Agricola Family Edition sa standardnim izdanjem, mnogo toga se promenilo: nova akcija je popravljena, a igra je pojednostavljena uklanjanjem kamena i povrća. Slično kao u Agricoli, sada postoje zgrade koje na kraju igre daju bodove za preostale resurse. Takođe, ne postoje ogr..
4,800.00Din
Izdavač: Lookout Games Šifra artikla: BG682
Barenpark je igra u kojoj pravite svoj prirodni rezervat za medvede. Od vas zavisi da li će to biti slatke male koale ili zastrašujući grizliji ili čak polarni medvedi!U igri koristite pločice koje dolaze u oblicima koji su svima poznati iz tetrisa. Trudite se da što bolje uklopite ono sa čime ..
5,000.00Din
Caverna Caverna
Nema na stanju
Izdavač: Lookout Games Šifra artikla: BG088
Caverna je igra nastala nakon što je tvorac igre Agricola stekao malo više iskustva i odlučio da iskoristi to iskustvo kako bi napravio Agricolu 2.0 odnosno Cavernu.Ukoliko ste igrali Agricolu odmah ćete se osećati kod kuće sa Cavernom. Što ne znači da su igre iste. Caverna u mnogim aspektima nadogr..
12,000.00Din
Caverna: The Forgotten Folk Caverna: The Forgotten Folk
Nema na stanju
Izdavač: Lookout Games Šifra artikla: BG1635
Caverna: The Forgotten Folk je ekspanzija za igru Caverna.Društvena igra Caverna: The Forgotten Folk na boardgamegeek.com..
4,000.00Din
Grand Austria Hotel Grand Austria Hotel
Nema na stanju
Izdavač: Lookout Games Šifra artikla: BG338
U doba kasnog 19. i ranog 20. veka kada je Austrougarsko Carstvo bilo na vrhuncu, Beč se smatrao za prestonicom celog sveta. U to vreme poznati umetnici, važni političari i turisti iz čitavog sveta su dolazili u Beč a trebalo ih je ugostiti i ponuditi im mesto gde da prespavaju, kvalitetan obrok, do..
6,000.00Din
Izdavač: Lookout Games Šifra artikla: BG1686
Great Plains je društvena igra o klasičnom ljudskom ponašanju: dva igrača se nadmeću za dominaciju nad Velikim Ravnicama! Uz pomoć duhovnih vodiča životinjskog sveta osvajaćete brda, prelaziti pejzaže i upadati na teritorije drugih igrača da bi ste osigurali da vaše pleme jedino opstane.Društvena ig..
3,600.00Din
Izdavač: Lookout Games Šifra artikla: BG1634
Društvena igra Hallertau na boardgamegeek.com..
10,000.00Din
Izdavač: Lookout Games Šifra artikla: BG278
Isle of Skye je dobitnik prestižne nagrade Kennerspiel des Jahres za 2016. godinu. Igra vizuelno izuzetno podseća na Carcassonne, ali se još mnogo toga krije iza fizičkog aspekta igre. Igra nudi 16 različitih načina za bodovanje, a samo 4 (nasumično izabranih) će se koristiti u svakoj partiji, tako ..
3,500.00Din
Izdavač: Lookout Games Šifra artikla: BG1726
Mandala (iz hindu religije, predstavlja krug) je još jedna igra iz Lookout Games serijala za 2 igrača u koji ulaze i Great Plains ali i Patchwork.Mandala je verovatno najozbiljnija igra od ove tri. Borićete se da osvojite prave karte iz 2 mandale koje su pred vama.Tok igre je takav da ćete birati na..
3,600.00Din
Patchwork na srpskom Patchwork na srpskom
BESTSELER
Izdavač: Lookout Games Šifra artikla: BG029
Patchwork je igra sa dosta čudnom temom ali je izuzetno zabavna. Dva igrača se takmiče ko će napraviti (istkati) lepši ćilim. Svako od igrača ima svoju tablu veličine 9x9 polja, na glavnu tablu se nasumično postave zakrpe (od kojih se sastavlja vaš ćilim) i svaki igrač dobije 5 dugmadi koj..
3,000.00Din
Prikaz 1 do 12 od 13 (2 Strana)