Meni
Korpa

Matagot

Kemet Blood and Sand Kemet Blood and Sand
Nema na stanju
Izdavač: Matagot Šifra artikla: BG1552
Kemet Blood and Sand predstavlja novo izdanje jedne od najpopularnijih ratnih društvenih igara. Osnovna igra ovog puta dolazi sa novim konceptom piramida koje igrači grade tokom partije. Takođe, ovog puta se susrećete i sa crnim moćima koje su u starijem izdanju kemeta dolazile isključivo u vid..
11,000.00Din
Izdavač: Matagot Šifra artikla: BG1553
Kemet Blood and Sand - Playmat, kao što i samo ime govori, predstavlja podlogu od tkanine koja će zameniti standardnu tablu iz igre Kemet Blood and Sand. Playmat je dimenzija 691x1025mm te je za 10% veći od standardne table.NAPOMENA: Za poručivanje ovog deluxe izdanja nije moguće koristiti popu..
4,100.00Din
Izdavač: Matagot Šifra artikla: BG789
Dobrodošli pod šareni cirkuski šator! Publika je spremna i na Vama je da ih zabavite! Na raspolaganju su Vam različite iskusne i manje iskusne akrobate, konjići, slonići i još svašta!Meeple Cirtcus je drušvena igra koja je nastala iz ideje koju su autori igre dobili gledajući šta često igrači drušve..
5,200.00Din
Raptor Raptor
Nema na stanju
Izdavač: Matagot Šifra artikla: BG256
Raptor je igra za dvoje u kojoj jedan igrač igra ulogu mame Raptora dok drugi igrač igra ulogu naučnika. Cilj mame raptora je da sa table skloni sve svoje bebe koje su se tek izglegle, dok je cilj naučnika da pohvataju sve bebe raptore i vrate ih u kavez pre nego što pebegnu u divljinu. U ovoj brzop..
3,800.00Din
Prikaz 1 do 4 od 4 (1 Strana)