Meni
Korpa

Osprey Games

Izdavač: Osprey Games Šifra artikla: BG194
Cryptid je jedinstvena društvena igra dedukcije i misdirekcije u kojoj igrači pokušavaju da otkriju lokaciju mitskog bića. Svaki igrač ima po jedan trag koji će im pomoći da pronađu stvorenje, a oni u svom potezu mogu pokušati da dobiju više informacija od svojih protivnika. Budite upozoreni, ako ..
5,000.00Din
Izdavač: Osprey Games Šifra artikla: BG1596
Mrlje tamnog mastila na praznoj stranici, nečitljiva slova - ili ne? Linija koja izgleda kao škrabotina, možda može da bude slovo N ili je to položeno slovo Z? I taj krug, da li je to O ili je možda deo slova B? Ne možete sa sigurnošću da znate, ali možda ste naslutili nešto... Inkling je ..
2,500.00Din
Izdavač: Osprey Games Šifra artikla: BG1597
Društvena igra Merv: The Heart of the Silk Road na boardgamegeek.com..
8,000.00Din
Izdavač: Osprey Games Šifra artikla: BG1337
Undaunted: Normandy je strateška i ratna društvena igra za dva igrača, koja vas stavlja u kožu Američkih i Nemačkih komandanata sa kraja Drugog svetskog rata. Svaka bitka će vam predstavljati novi izazov, od pravljenja špila tokom partije, do pravovremenih izbora poteza za vaše jedinice. Možete li i..
4,800.00Din
Izdavač: Osprey Games Šifra artikla: BG1447
Undaunted: North Africa je strateška i ratna društvena igra za dva igrača, koja vas stavlja u konflikt na severu Afrike u periodu II Svetskog Rata. Svaka bitka će vam predstavljati novi izazov, od pravljenja špila tokom partije, do pravovremenih izbora poteza za vaše jedinice. Možete li izmenit..
4,800.00Din
Prikaz 1 do 5 od 5 (1 Strana)