Meni
Korpa

Osprey Games

Cryptid Cryptid
Nema na stanju
Izdavač: Osprey Games Šifra artikla: BG194
Cryptid je jedinstvena društvena igra dedukcije i misdirekcije u kojoj igrači pokušavaju da otkriju lokaciju mitskog bića. Svaki igrač ima po jedan trag koji će im pomoći da pronađu stvorenje, a oni u svom potezu mogu pokušati da dobiju više informacija od svojih protivnika. Budite upozoreni, ako ..
5,000.00Din
Imperium Legends Imperium Legends
Nema na stanju
Izdavač: Osprey Games Šifra artikla: BG1740
Imperium Legends je samostalna civilizaciona igra iz serijala Imperium igara Osprey Games-a koja je apsolutno kompatibilna da obogati Vaš Imperium: Classics. Sadrži 8 novih civilizacija koje ćete predvoditi do večne slave. Takođe, Imperium: Legends sadrži i specijalna pravila za solo igruDruštv..
5,500.00Din
Inkling Inkling
Nema na stanju
Izdavač: Osprey Games Šifra artikla: BG1596
Mrlje tamnog mastila na praznoj stranici, nečitljiva slova - ili ne? Linija koja izgleda kao škrabotina, možda može da bude slovo N ili je to položeno slovo Z? I taj krug, da li je to O ili je možda deo slova B? Ne možete sa sigurnošću da znate, ali možda ste naslutili nešto... Inkling je ..
2,500.00Din
London (Second Edition) London (Second Edition)
Nema na stanju
Izdavač: Osprey Games Šifra artikla: BG1146
Nakon velikog požara koji je zahvatio London, igrači se takmiče u rekonstruisanju grada i bore se sa siromaštvom. Ponovna izgradnja nije jeftina pa se igrači tokom igre susreću i sa pozajmicama koje mogu rezultovati u negativnim poenima na kraju partije ako ne budu plaćeni, naravno sa kamatom! ..
6,500.00Din
Izdavač: Osprey Games Šifra artikla: BG1597
Merv: The Heart of the Silk Road je ekonomska društvena igra koja prati uspon i pad grada Merv, svojevremeno najvećeg grada na svetu.U društvenoj igri Merv: The Heart of the Silk Road igrači se nadmeću da prikupe moć i bogatstvo u gradu koji je prosperirao zbog toga što je bio bitna..
8,000.00Din
Undaunted: Normandy
Nema na stanju
Izdavač: Osprey Games Šifra artikla: BG1337
Undaunted: Normandy je strateška i ratna društvena igra za dva igrača, koja vas stavlja u kožu Američkih i Nemačkih komandanata sa kraja Drugog svetskog rata. Svaka bitka će vam predstavljati novi izazov, od pravljenja špila tokom partije, do pravovremenih izbora poteza za vaše jedinice. Možete li i..
4,800.00Din
Undaunted: North Africa Undaunted: North Africa
Nema na stanju
Izdavač: Osprey Games Šifra artikla: BG1447
Undaunted: North Africa je strateška i ratna društvena igra za dva igrača, koja vas stavlja u konflikt na severu Afrike u periodu II Svetskog Rata. Svaka bitka će vam predstavljati novi izazov, od pravljenja špila tokom partije, do pravovremenih izbora poteza za vaše jedinice. Možete li izmenit..
4,800.00Din
Prikaz 1 do 7 od 7 (1 Strana)