Meni
Korpa

PD Verlag

Izdavač: PD Verlag Šifra artikla: BG759
Concordia je igra za 2-5 igrača smeštena u doba starog Rima, kada je carstvo obuhvatalo ceo Mediteran i mir je vladao u granicama carstva. Tada je akcenat u potpunosti bio na trgovini i putevima, tako da je Concordia ekonomska, miroljubiva igra. Svaki igrač kreće sa identičnim, malim špilom kar..
6,000.00Din
Izdavač: PD Verlag Šifra artikla: BG1508
Vreme trajanjaMehanika igre 60-120 Minuta  Card DraftingDeck BuildingHand ManagementUzrastDizajner 13+ Mac GerdtsBroj igračaJezik izdanja 2-5 EngleskiKompleksnostJezička zavisnost 3.00/5 Vrlo malo teksta na komponentamaDruštvena igra Concordia Venus: Bale..
3,000.00Din
Concordia: Aegyptus / Creta Concordia: Aegyptus / Creta
Nema na stanju
Izdavač: PD Verlag Šifra artikla: BG1045
Concordia: Aegyptus / Creta je dodatak za igru Concordia koji donosi 2 nove mape u igru, koje značajno menjaju taktički pristup igri. Postaju izuzetno kompetitivne u 4 i 5 igrača. Krit ima samo 20 gradova, dok u Egiptu postoji specifičnost reke Nil.Vreme trajanjaMehanika igre 60-120 Minuta..
2,000.00Din
Concordia: Balearica / Cyprus
Nema na stanju
Izdavač: PD Verlag Šifra artikla: BG1459
Concordia: Balearica / Cyprus je dodatak za igru Concordia koji donosi 2 nove mape u igru, koje značajno menjaju taktički pristup igri. Igra je smeštena na ostrva u okolini Španije, a igrači će ovog puta započeti partiju sa mora, i putovanjem tek uspeti da se iskrcaju na tlo koje će zauzim..
3,000.00Din
Izdavač: PD Verlag Šifra artikla: BG761
Concordia: Britannia / Germania  je ekspanzija za igru Concordia koja donosi jednu dvostranu tablu. Na jednoj strani je mapa Britanije koja ima manje gradova i provincija i namenjena je manjem broju igrača, dok je na drugoj strani mapa Nemačke koja je namenjena većem broju igrača.Concordia je i..
2,000.00Din
Izdavač: PD Verlag Šifra artikla: BG762
Concordia: Gallia / Corsica  je ekspanzija za igru Concordia koja donosi jednu dvostranu tablu. Na jednoj strani je mapa Galije na kojoj krećete samo sa kolonistom (bez broda), dok je na drugoj strani mapa Korzike, najmanja mapa za Concordiu do sada namenjena za igrnje u dvoje.Concordia je..
2,000.00Din
Concordia: Venus Concordia: Venus
Nema na stanju
Izdavač: PD Verlag Šifra artikla: BG1047
Concordia Venus (samostalna igra) je osnovna igra plus nova Venus ekspanzija u velikom pakovanju. Sama Concordia je klasik.Concordia je igra za 2-5 igrača smeštena u doba starog Rima, kada je carstvo obuhvatalo ceo Mediteran i mir je vladao u granicama carstva. Tada je akcenat u potpunosti bio na tr..
8,500.00Din
Izdavač: PD Verlag Šifra artikla: BG1046
Concordia Venus je  nova velika ekspanzija za igru Concordia. Posvećena je boginji Veneri, donosi:-nove kartice likova-dve nove mape (Grčka i Jonska regija) -pravila za timsko igranje 2 v 2.NAPOMENA: Ovo je ekspanzija za igru Concordia i neophodna vam je osnovna igra da bi se igr..
4,500.00Din
Pictures
Nema na stanju
Izdavač: PD Verlag Šifra artikla: BG1501
Društvena igra Pictures je dobitnik prestižne nagrade Spiel des Jahres (Igra godine) za 2020. godinu. Doista impresivan podvig; ne postoji veće priznanje za porodične društvene igre. Spiel des Jahres je godišnja nagrada koja se dodeljuje najboljoj porodičnoj igri godine. Među prošlim dobitnicima su..
4,800.00Din
Prikaz 1 do 9 od 9 (1 Strana)