Meni
Korpa

Pegasus Spiele

A Battle Through History A Battle Through History
Nema na stanju
Izdavač: Pegasus Spiele Šifra artikla: BG1681
U društvenoj igri A Battle Through History, svi igrači se nalaze u ulozi vremenskih pustolova koji putujući kroz razne vremenske periode ponovo preživljavaju istorijske, epske bitke, rame uz rame sa lendarnim trupama i herojima. Tokom igre igrači odigravaju pločice razdoblja u “Zupčanike Istorije” d..
7,500.00Din
Bonfire
Nema na stanju
Izdavač: Pegasus Spiele Šifra artikla: BG1522
Pre mnogo godina svet beše u totalnom mraku i hladnoći ali onda se pojavše čuvari svetlosti i podariše gradovima večne lomače koje će ljudima pružati svetlost, toplotu i enrgiju potrebnu za život. Nažalost ljudskoj pohlepi ne beše kraja pa su dar svetlosti odlučili da koriste u svoje sebične svrhe. ..
7,200.00Din
Bonfire: Trees and Creatures
Nema na stanju
Izdavač: Pegasus Spiele Šifra artikla: BG1780
Bonfire: Trees and Creatures je dodatak za društvenu igru Bonfire koji dodaje nova modula za igranje. Uz mogućnost igranja igre u 5 igrača, ovi moduli se mogu kombinovati pojedinačno ili se uključiti svi zajedno. Možete očekivati nove zanimljive aspekte bodovanja, kao i asimetrične moći svakog igrač..
4,800.00Din
Cottage Garden Cottage Garden
Nema na stanju
Izdavač: Pegasus Spiele Šifra artikla: BG501
Cottage Garden je igra koja nam dolazi od čuvenog Uve Rosenberga i mnogi su je odmah prozvali kao Patchwork za četiri igrača. Bez obzira što je tema drugačija, ovde se bavite pravljenjem najlepše bašte dok u Patchworku pravite ćilim, igre dele zajedniči osnovni mehanizam a to je uklapanje pločica ko..
4,500.00Din
Izdavač: Pegasus Spiele Šifra artikla: BG1187
Čarolija koja je pošla po zlu rasterala je stanovnike Fabulantice po celoj zemlji. Zbunjeni šta se dogodilo, stanovnici se kriju u kulama gde čekaju pomoć, jer niko ne zna gde su ostali otišli. To je na igračima da saznaju. U svakom trenutku su otvorene 3 karte misije, od kojih svaki zahteva igrače..
3,800.00Din
Izdavač: Pegasus Spiele Šifra artikla: BG1680
U društvenoj igri Fire & Stone, igrači predvode svoje pleme kroz Kameno Doba. Istražujete nove predele, prikupljate orašaste plodove i gljive, i eventualno, gradite naselja. Cilj igre je da imate najuspešnije pleme tako istražujete nove zemlje, gradite kolibe i prikupljate resurse. Sa pronalasci..
3,500.00Din 5,000.00Din
Izdavač: Pegasus Spiele Šifra artikla: BG1555
U ovoj igri vam je cilj da budete što bolji trgovac. Trgujete, pravite nove kancelarije u različitim gradovima i trudite se da budete što veštiji trgovac, dostavljajući robu koja se traži po pravoj ceni mušterijama gde je traže. Igru možete igrati u maksimalno 5 igrača.Big Box izdanje dolazi sa svim..
6,000.00Din
Heaven and Ale Heaven and Ale
Nema na stanju
Izdavač: Pegasus Spiele Šifra artikla: BG677
Rukovodite srednjovekovnim manastirom koji se bavi proizvodnjom piva. Da to su ona čuvena manastirska piva koja su starija od pola država na svetu!Odatle i naziv Heaven and Ale!U ovoj strateškoj igri ćete se truditi da imate proizvodnju svih resursa koji su Vam potrebni za proizvodnju piva, da imate..
5,500.00Din
Indian Summer Indian Summer
Nema na stanju
Izdavač: Pegasus Spiele Šifra artikla: BG701
Indian Summer je igra koja vas vodi kroz šetnju šumom tkom poslednjih dana leta kada je sve prepuno šarenog lišća, različitih šumskih plodova a iza svakog žbuna čuči neki od šumskih stanovnika.Ovo je druga igra u trilogiji koja nam dolazi od čuvenog Uwe Rosenberga i malo je kompleksnija od prve igre..
5,000.00Din
Istanbul Big Box
Nema na stanju
Izdavač: Pegasus Spiele Šifra artikla: BG872
Dobro došli dragi trgovci! Dobro došli na istanbulski Grand Bazar! Budite veštiji od konkurencije i zaradite više!  U ovom velikom pakovanju nalaze se osnovna igra Istanbul sa obe ekspanzije:  Mocha & Baksheesh i Letters & Seals.Sada možete igrati sa bazarom d..
7,200.00Din
Istanbul Dice Game Istanbul Dice Game
Nema na stanju
Izdavač: Pegasus Spiele Šifra artikla: BG702
Istanbul Dice Game je igra inspirisana poznatom igrom Istanbul u kojoj ste trgovci na Velikom Bazaru. Sada nam dolazi u manjem pakovanju i sve akcije se rade pomoću kockica. I dalje je cilj da budete prvi trgovac koji će skupiti najviše rubina, ali sve akcije se rade sa kockicama.I dalje ćete prodav..
3,200.00Din
Kitchen Rush
Nema na stanju
Izdavač: Pegasus Spiele Šifra artikla: BG1517
Kitchen Rush je društvena igra koja Vas stavlja u ulogu kuvara u kuhinji restorana! A kao i u svakoj kuhinji restorana, ovde vlada ludilo i neophodna je dobra saradnja da bi uspeli da izbacite jelo na vreme!Nasledili ste restoran i sada je vreme da ga pretvorite u uspešan posao. Zaposlite prave ljud..
7,200.00Din
Prikaz 1 do 12 od 26 (3 Strana)