Meni
Korpa

Pegasus Spiele

A Battle Through History A Battle Through History
Nema na stanju
Izdavač: Pegasus Spiele Šifra artikla: BG1681
U društvenoj igri A Battle Through History, svi igrači se nalaze u ulozi vremenskih pustolova koji putujući kroz razne vremenske periode ponovo preživljavaju istorijske, epske bitke, rame uz rame sa lendarnim trupama i herojima. Tokom igre igrači odigravaju pločice razdoblja u “Zupčanike Istorije” d..
7,500.00Din
Izdavač: Pegasus Spiele Šifra artikla: BG1522
Pre mnogo godina svet beše u totalnom mraku i hladnoći ali onda se pojavše čuvari svetlosti i podariše gradovima večne lomače koje će ljudima pružati svetlost, toplotu i enrgiju potrebnu za život. Nažalost ljudskoj pohlepi ne beše kraja pa su dar svetlosti odlučili da koriste u svoje sebične svrhe. ..
7,200.00Din
Bonfire: Trees and Creatures
Nema na stanju
Izdavač: Pegasus Spiele Šifra artikla: BG1780
Bonfire: Trees and Creatures je dodatak za društvenu igru Bonfire koji dodaje nova modula za igranje. Uz mogućnost igranja igre u 5 igrača, ovi moduli se mogu kombinovati pojedinačno ili se uključiti svi zajedno. Možete očekivati nove zanimljive aspekte bodovanja, kao i asimetrične moći svakog igrač..
4,800.00Din
Cottage Garden Cottage Garden
Nema na stanju
Izdavač: Pegasus Spiele Šifra artikla: BG501
Cottage Garden je igra koja nam dolazi od čuvenog Uve Rosenberga i mnogi su je odmah prozvali kao Patchwork za četiri igrača. Bez obzira što je tema drugačija, ovde se bavite pravljenjem najlepše bašte dok u Patchworku pravite ćilim, igre dele zajedniči osnovni mehanizam a to je uklapanje pločica ko..
4,500.00Din
Izdavač: Pegasus Spiele Šifra artikla: BG1845
Vladaju dobra vremena u malom kraljevstvu Emara. U toku vladavine Kralja Tedorijusa Mudrog, ratovi, pobune i druge neprijatnosti postale su stvar prošlosti. Tedorijusu je uvek bilo više stalo do dobrobiti njegovih podanika nego do moći i bogatstva. Stoga, jedino plemić koji može da vodi računa o Ema..
5,000.00Din
Dorfromantik Dorfromantik
Nema na stanju
Izdavač: Pegasus Spiele Šifra artikla: BG2087
Dorfromantik Društvena igra Dorfromantik na boardgamegeek.com..
6,000.00Din
Fabulantica Fabulantica
Nema na stanju
Izdavač: Pegasus Spiele Šifra artikla: BG1187
Čarolija koja je pošla po zlu rasterala je stanovnike Fabulantice po celoj zemlji. Zbunjeni šta se dogodilo, stanovnici se kriju u kulama gde čekaju pomoć, jer niko ne zna gde su ostali otišli. To je na igračima da saznaju. U svakom trenutku su otvorene 3 karte misije, od kojih svaki zahteva igrače..
3,800.00Din
Fire & Stone Fire & Stone
Nema na stanju
Izdavač: Pegasus Spiele Šifra artikla: BG1680
U društvenoj igri Fire & Stone, igrači predvode svoje pleme kroz Kameno Doba. Istražujete nove predele, prikupljate orašaste plodove i gljive, i eventualno, gradite naselja. Cilj igre je da imate najuspešnije pleme tako istražujete nove zemlje, gradite kolibe i prikupljate resurse. Sa pronalasci..
5,000.00Din
Hansa Teutonica: Big Box Hansa Teutonica: Big Box
Nema na stanju
Izdavač: Pegasus Spiele Šifra artikla: BG1555
U ovoj igri vam je cilj da budete što bolji trgovac. Trgujete, pravite nove kancelarije u različitim gradovima i trudite se da budete što veštiji trgovac, dostavljajući robu koja se traži po pravoj ceni mušterijama gde je traže. Igru možete igrati u maksimalno 5 igrača.Big Box izdanje dolazi sa svim..
6,000.00Din
Indian Summer Indian Summer
Nema na stanju
Izdavač: Pegasus Spiele Šifra artikla: BG701
Indian Summer je igra koja vas vodi kroz šetnju šumom tkom poslednjih dana leta kada je sve prepuno šarenog lišća, različitih šumskih plodova a iza svakog žbuna čuči neki od šumskih stanovnika.Ovo je druga igra u trilogiji koja nam dolazi od čuvenog Uwe Rosenberga i malo je kompleksnija od prve igre..
5,000.00Din
Istanbul Big Box Istanbul Big Box
BESTSELER Nema na stanju
Izdavač: Pegasus Spiele Šifra artikla: BG872
Dobro došli dragi trgovci! Dobro došli na istanbulski Grand Bazar! Budite veštiji od konkurencije i zaradite više!  U ovom velikom pakovanju nalaze se osnovna igra Istanbul sa obe ekspanzije:  Mocha & Baksheesh i Letters & Seals.Sada možete igrati sa bazarom d..
7,200.00Din
Istanbul Dice Game Istanbul Dice Game
Nema na stanju
Izdavač: Pegasus Spiele Šifra artikla: BG702
Istanbul Dice Game je igra inspirisana poznatom igrom Istanbul u kojoj ste trgovci na Velikom Bazaru. Sada nam dolazi u manjem pakovanju i sve akcije se rade pomoću kockica. I dalje je cilj da budete prvi trgovac koji će skupiti najviše rubina, ali sve akcije se rade sa kockicama.I dalje ćete prodav..
3,200.00Din
Prikaz 1 do 12 od 24 (2 Strana)