Meni
Korpa

Portal Games

51st State
Nema na stanju
Izdavač: Portal Games Šifra artikla: BG370
U ovoj igri vlada postapokaliptična atmnosfera. Nema vlada, nema vojske, nema civilizacije. Međutim, javljaju se 4 nove sile, koje pokušavaju da ostvare dominaciju i oforme tzv. 51 State (51. državu) i da kontrolišu sve druge. Ova kartična igra izuzetno podseća na Imperial Se..
6,000.00Din
Detective: A Modern Crime Board Game Detective: A Modern Crime Board Game
Nema na stanju
Izdavač: Portal Games Šifra artikla: BG929
Detective: A Modern Crime Board Game je narativna igra koja Vas stavlja u ulogu modernog detektiva! Za potrebe igre je napravljena i baza podataka kojoj ćete pristupati sa vaših mobilnih telefona ili računara, u nju ćete unositi sve što ste našli na trenutnoj istrazi, a baza će simulirati moderne in..
6,000.00Din
Detective: LA Crimes Detective: LA Crimes
Nema na stanju
Izdavač: Portal Games Šifra artikla: BG1185
Detective: LA Crimes je prvi dodatak za igru Detective: A Modern Crime Board Game koji uvodi 3 nova slučaja kao i 5 novih likova spremni da vas totalno užive u slučaje osamdesetih. Radnja je smeštena u sunčanom Los Anđelesu prepunom droge i kriminala. Moraćete biti fleksibilni, jer dolazak do rešenj..
3,500.00Din
Detective: Signature Series - Dig Deeper
Nema na stanju
Izdavač: Portal Games Šifra artikla: BG1450
Detective: Signature Series - Dig Deeper je prvi dodatak iz serijala Signature Series za igru Detective: A Modern Crime Board Game koji uvodi novi slučaj smeštenom u Američkom gradu krajem 1970. godine.Vreme trajanjaMehanika igre 90-120 Minuta Cooperative PlayStorytellingUzrastDizajne..
1,800.00Din
Dreadful Circus Dreadful Circus
Nema na stanju
Izdavač: Portal Games Šifra artikla: BG1665
Društvena igra Dreadful Circus na boardgamegeek.com..
4,000.00Din
Izdavač: Portal Games Šifra artikla: BG1664
Društvena igra Dune: House Secrets na boardgamegeek.com..
6,000.00Din
Imperial Settlers Imperial Settlers
Nema na stanju
Izdavač: Portal Games Šifra artikla: BG325
Rimljani, varvari, egipćani i japanci su četiri civilizacije koje šire svoj uticaj širom zemlje. Grade nove građevine kako bi ojačali svoju ekonomiju, kopaju nove rudnike kako bi imali više minerala, i grade barake i vojne objekte, kako bi imali što jaču vojsku. Ubrzo će shvatiti da je zemlja premal..
5,500.00Din
Imperial Settlers: Empires of the North Imperial Settlers: Empires of the North
Nema na stanju
Izdavač: Portal Games Šifra artikla: BG1202
Imperial Settlers: Empires of the North je nova samostalna igra iz svetski poznate franšize Imperial Settlers-a. Ovog puta radnja se seli na sever, a fakcije koje se bore za prevlast su Vikinzi, Inuiti i Škoti. Već na samom početku, nakon odabira fakcije, ste suočeni sa prvim izazovom a to je odabir..
6,600.00Din
Izdavač: Portal Games Šifra artikla: BG1201
Imperial Settlers: Empires of the North - Japanese Islands je ekspanzija za igru Imperial Settlers: Empires of the North koja donosi novu fakciju na sever a to su Japanci. Ovaj dodatak dolazi sa dva špila Japanske fakcije kao i sa dodatnim karticama ostrva.Vreme trajanjaMehanika igre 45-90 Minu..
3,500.00Din
Izdavač: Portal Games Šifra artikla: BG1220
Pret-a-Porter je zanimljiva ekonomska društvena igra se još zanimljiviom tematikom - modom.Vreme trajanjaMehanika igre 90 Minuta Card DraftingSet CollectionWorker PlacementUzrastDizajner 10+ Piotr HaraszczakIgnacy TrzewiczekBroj igračaJezik izdanja 2-4 EngleskiKompleksn..
6,500.00Din
Robinson Crusoe: Adventures on the Cursed Island
Nema na stanju
Izdavač: Portal Games Šifra artikla: BG489
Robinson Crusoe: Adventures on the Cursed Island predstavlja epsku avanturu na pustom ostrvu za jednog do četiri igrača. Gradićete sklonište, ležaljke, oružje, oruđe poput sekira, noževa, vreća, radićete sve što možete da bi uspeli da preživite. Moraćete da se izborite za hranu, odbranite od napada ..
7,800.00Din
Robinson Crusoe: Mystery Tales Robinson Crusoe: Mystery Tales
Nema na stanju
Izdavač: Portal Games Šifra artikla: BG039
Robinson Crusoe: Mystery Tales je druga velika ekspanzija za igru Robinson Crusoe: Adventures of the Cursed Island. Za razliku od osnovne igre, u ovom dodatku dobijate kampanju pod nazivom "The Lost City of Z", ali i kompletno nova pravila i komponente koje se primenjuju u osnovnoj igri. Uključena s..
5,500.00Din
Prikaz 1 do 12 od 12 (1 Strana)