Meni
Korpa

Rebel

Chronicles of Avel Chronicles of Avel
Nema na stanju
Izdavač: Rebel Šifra artikla: BG1859
Chronicles of Avel je kooperativna društvena igra za celu porodicu. Prihvatite se uloge hrabrih heroja i heroina u misiji da spasite vašu magičnu zemlju.Napravite likove i dajte im imena. Opremite ih, unapredite i pripremite za bitku. Pažljivo odaberite šta će te poneti sa sobom na misiju jer imate ..
5,300.00Din
Chronicles of Avel: New Adventures Chronicles of Avel: New Adventures
Nema na stanju
Izdavač: Rebel Šifra artikla: BG1918
Chronicles of Avel: New Adventures je nova velika ekspanzija za društvenu igru Chronicles of Avel koja donosi 3 nova scenarija. Ovi nove avanture možete igrati i kao jednu veću kampanju ili kao zasebne izazove. Takođe možete koristiti i neke od 3 nova modula kako biste se susreli sa novim ..
4,800.00Din
Izdavač: Rebel Šifra artikla: BG1879
Kuća iz snova - Ljubimci je dodatak za društvenu igru Kuća iz snova koji uvodi ljubimce kao dodatan vid poena na kraju partije. Tokom svakog poteza, po jedan nasumično izvučen token će biti izvučen i pridodat za biranje igračima.Društvena igra Kuća iz snova - Ljubimci na boardgamegeek.com..
250.00Din
Izdavač: Rebel Šifra artikla: 8606111755079
Livada - Meadow je raznovrsna društvena igra skupljanja kolekcije sa preko 200 jednistvenih karata ilustrovanih ručnom tehnikom slikanja pomoću vodenih boja. Igrači se nalaze u ulozi istraživača koji se takmiče za titulu najveštijeg prirodnjaka. Da bi pobedili morate skupiti karte sa najvrednijim vr..
5,000.00Din
Meadow Meadow
Nema na stanju
Izdavač: Rebel Šifra artikla: BG1548
Meadow je raznovrsna društvena igra skupljanja kolekcije sa preko 200 jednistvenih karata ilustrovanih ručnom tehnikom slikanja pomoću vodenih boja. Igrači se nalaze u ulozi istraživača koji se takmiče za titulu najveštijeg prirodnjaka. Da bi pobedili morate skupiti karte sa najvrednijim vrstama, pe..
5,300.00Din
Meadow: Downstream Meadow: Downstream
Nema na stanju
Izdavač: Rebel Šifra artikla: BG1858
Meadow: Downstream je dodatak za društvenu igru Meadow koji će proširiti vašu igru sa vodenim staništem i preko 80 novih kartica.Društvena igra Meadow: Downstream na boardgamegeek.com..
3,600.00Din
Nemesis Nemesis
BESTSELER Nema na stanju
Izdavač: Rebel Šifra artikla: BG328
Nemesis je definitivno igra sa kakvom se niste do sada sreli! Ovo je fantastična tematska igra koja na neverovatan način prebacuje kultne Sci-Fi filmove u jednu društvenu igru.Igrači su u ulogama istraživača svemira, svaki sa specijalnim sposobnostima. Vaše inkubacione komore se otvaraju a vi se pol..
16,000.00Din
Zona: The Secret of Chernobyl Zona: The Secret of Chernobyl
Nema na stanju
Izdavač: Rebel Šifra artikla: BG1919
Društvena igra Zona: The Secret of Chernobyl je avantura predviđena za jednog do četiri igrača. Da biste pobedili u ovoj igri, morate da stignete do sarkofaga nuklearne elektrane u Černobilu pre ostalih igrača. Sarkofag se otvara samo ako ste prethodno skupili dve Tajne iz podzemnih objekata poznati..
8,000.00Din
Prikaz 1 do 8 od 8 (1 Strana)