Meni
Korpa

Rebel

Izdavač: Rebel Šifra artikla: BG1859
Chronicles of AvelDruštvena igra Chronicles of Avel na boardgamegeek.com..
5,300.00Din
Izdavač: Rebel Šifra artikla: BG1879
Kuća iz snova - Ljubimci je dodatak za društvenu igru Kuća iz snova koji uvodi ljubimce kao dodatan vid poena na kraju partije. Tokom svakog poteza, po jedan nasumično izvučen token će biti izvučen i pridodat za biranje igračima.Društvena igra Kuća iz snova - Ljubimci na boardgamegeek.com..
250.00Din
Izdavač: Rebel Šifra artikla: BG1548
Meadow je raznovrsna društvena igra skupljanja kolekcije sa preko 200 jednistvenih karata ilustrovanih ručnom tehnikom slikanja pomoću vodenih boja. Igrači se nalaze u ulozi istraživača koji se takmiče za titulu najveštijeg prirodnjaka. Da bi pobedili morate skupiti karte sa najvrednijim vrstama, pe..
5,300.00Din
Izdavač: Rebel Šifra artikla: BG1858
Meadow: Downstream je dodatak za društvenu igru Meadow koji će proširiti vašu igru sa vodenim staništem i preko 80 novih kartica.Društvena igra Meadow: Downstream na boardgamegeek.com..
3,600.00Din
Nemesis Nemesis
BESTSELER
Izdavač: Rebel Šifra artikla: BG328
Nemesis je definitivno igra sa kakvom se niste do sada sreli! Ovo je fantastična tematska igra koja na neverovatan način prebacuje kultne Sci-Fi filmove u jednu društvenu igru.Igrači su u ulogama istraživača svemira, svaki sa specijalnim sposobnostima. Vaše inkubacione komore se otvaraju a vi se pol..
16,000.00Din
Prikaz 1 do 5 od 5 (1 Strana)