Meni
Korpa

Revolucya

Iznebuha Faca Iznebuha Faca
Nema na stanju
Izdavač: Revolucya Šifra artikla: BG1946
Iznebuha Faca je lagana porodična društvena igra koja će vas terati da crtate stvari kakve niste mogli ni zamisliti. Igra podstiče vašu kreativnost i sigurno će doneti dosta zabave i smeha za vaš sto.Društvena igra Iznebuha faca na boardgamegeek.com..
2,300.00Din
Iznebuha Faca 2 Iznebuha Faca 2
Nema na stanju
Izdavač: Revolucya Šifra artikla: BG1947
Iznebuha Faca 2 je lagana porodična društvena igra koja će vas terati da crtate stvari kakve niste mogli ni zamisliti. U ovom izdanju, dobićete nove kartice sa motivima monstruma, robota i instekata. Igra podstiče vašu kreativnost i sigurno će doneti dosta zabave i smeha za vaš sto.Društvena ig..
2,300.00Din
Izdavač: Revolucya Šifra artikla: 9788681370025
Iznebuha planeta - Efekat leptira predstavlja kolekciju priča, slikovnica i igara. Korice nekih knjižica ćete moći da ukrasite, ili čak i sami osmislite svoj mali magazin. U pakovanju se nalazi mali špil karata kao u društvenoj igri Iznebuha faca sa motivima klizačice. Te karte možete koristiti u ko..
1,800.00Din
Ključ Ključ
Nema na stanju
Izdavač: Revolucya Šifra artikla: BG1947
Ključ je porodična društvena igra namenjena da okupi celu porodicu od najmlađih do najstarijih u zabavi i veselju. Igra je predviđena uzrastima već od 5 godina, a može je igrati i čak 12 igrača. Pravila su veoma jednostavna i uz veoma malo učenja možete započeti igranje.Kao što i na samoj kutij..
4,800.00Din
Nesvesno
Nema na stanju
Izdavač: Revolucya Šifra artikla: BG1949
Nesvesno je društvena igra asocijacija za celu porodicu. Igrači će pokušavati da kodiraju svoje poruke koristeći boje, ali na kraju pokušati da dešifruju poruke koje će ostali igrači zadavati za svoje pojmove. Da li možete pobediti oslanjajući se na vaše podsvesne sposobnosti?Društvena igra Nesvesno..
5,000.00Din
Niko kao ja Niko kao ja
Nema na stanju
Izdavač: Revolucya Šifra artikla: BG1948
Niko kao jaDruštvena igra Niko kao ja na boardgamegeek.com..
4,300.00Din
Prikaz 1 do 6 od 6 (1 Strana)