Meni
Korpa

Rio Grande Games

Dominion (Second Edition) Dominion (Second Edition)
Nema na stanju
Izdavač: Rio Grande Games Šifra artikla: BG060
Priča u Dominion -u je sledeća: Vi ste monarh-naslednik, vladalac jednog malog finog kraljevstva punog zelenila, ispresecanog rečicama i šumama. Za razliku od vaših roditelja, vi želite veće kraljevstvo, sa još više zelenila, još više šuma i rečica! Vi želite Dominion! Odlučujete da proširite svoje ..
7,000.00Din
Dominion: Adventures Dominion: Adventures
Nema na stanju
Izdavač: Rio Grande Games Šifra artikla: BG1734
Dominion: Adventures predstavlja deveti dodatak za društvenu igru Dominion koji donosi čak 400 novih karata. Tokeni koji dobijate će vam davati mogućnost da modifikujete Vaše karte, ali i 20 Event karata će Vam otvoriti nove mogućnosti za kupovinu u potezu.Društvena igra Dominion: Adventures na boar..
6,500.00Din
Dominion: Allies
Nema na stanju
Izdavač: Rio Grande Games Šifra artikla: BG1735
Dominion: Allies predstavlja 14. dodatak za društvenu igru Dominion koja donosi još 400 novih kartica, kao i saveznike koji će Vam omogućiti deljenje karata u različite gomile.Društvena igra Dominion: Allies na boardgamegeek.com..
6,500.00Din
Dominion: Empires
Nema na stanju
Izdavač: Rio Grande Games Šifra artikla: BG1736
Dominion: Empires predstavlja 10. dodatak za društvenu igru Dominion koja donosi još 300 novih kartica i 96 metalnih tokena. Ovog puta imaćete mogućnost da kupujete karte koje ćete platiti kasnije. Takođe, ovaj dodatak dodaje i gomile na kojoj se nalaze dve karte za kupovinu, kao i La..
6,800.00Din
Friday Friday
Nema na stanju
Izdavač: Rio Grande Games Šifra artikla: BG1511
Društvena igra Friday važi za jednu od najboljih solo igra. Igrač je u ulozi Petka (Friday) i zadatak mu je da pomogne Robinzon Krusou da preživi i pobegne sa pustog ostrva. U ovoj kartičnoj igri morate da napravite špil karata koji će vam pomoći da savlada sve izazove i da se u odbranite od opasnos..
3,000.00Din
Power Grid (Gr) Power Grid (Gr)
Nema na stanju
Izdavač: Rio Grande Games Šifra artikla: BG040
Cilj u društvenoj igri Power Grid je jednostavan: obezbediti električnu energiju za što više gradova. Međutim, tržište je otvoreno, svako može da ponudi električnu energiju iz svojih elektrana. Igrači se na licitaciji nadmeću ko će da kupi koji model elektrane, međutim kako se odlučite da kupite odr..
4,500.00Din
Race for the Galaxy Race for the Galaxy
Nema na stanju
Izdavač: Rio Grande Games Šifra artikla: BG379
U društvenoj igri Race for The Galaxy, igrači grade svoju galaktičku civilizaciju tako što odigravaju karte koje predstavljaju svetove i tehološka dostignuća. Neki svetovi dozvoljavaju proizvodnju dobara, koje služe za vučenje karata i poene. Na početku runde, svaki igrač tajno bira jednu od 7 ..
4,800.00Din
Izdavač: Rio Grande Games Šifra artikla: BG220
Race for the Galaxy: The Brink of War je treća ekspanzija za čuveni Race for the Galaxy, i da bi se igrala, potrebne su obe prethodne ekspanzije (The Gathering Storm i Rebel vs. Imperium). Ona nam donosi: 4 nova početna sveta, 5 ciljeva, 44 nove karte za igru i novi element: galaktički prestiž. Sada..
3,500.00Din
Prikaz 1 do 8 od 8 (1 Strana)