Meni
Korpa

Schmidt

Clever Hoch Drei - Clever Cubed (De) Clever Hoch Drei - Clever Cubed (De)
Nema na stanju
Izdavač: Schmidt Šifra artikla: BG1523
Clever Hoch Drei se igra u istom stilu kao Ganz Schön Clever i Doppelt so Clever, ali sa novim katergorijama za bodovanje — ponekad sa više kockica odjednom. Vaš cilj: Birajte kockice, upišite brojeve na njima u zone sa odgovarajućim bojama, sastavite nizove cifara, i gomilajte poene. Kockice koje n..
1,800.00Din
Doppelt So Clever Doppelt So Clever
Nema na stanju
Izdavač: Schmidt Šifra artikla: BG1081
Doppelt So Clever je naslednik veoma čuvene igre Ganz Schon Clever koja je 2018 godine ostavila jak trag nominacijom za Kennerspiel Des Jahre nagradu! Ova igra zadržava mnoge kvalitete svog pretka kao što su niska cena, kratke partije, kompleksnost i samu mehaniku dok uvodi nova blago komp..
1,600.00Din
Izdavač: Schmidt Šifra artikla: BG932
Ganz Schon Clever je igra koja je izazvala pravu buru kada je nominovana za Kennerspiel Des Jahre! Mala kutija, mala cena a nominovana za naprednu igru godine! O čemu je reč? Igra bi mogla da se nazove kao jako napredni i pametni Jamb. Bacite 6 kockica u različitim bojama i ispred sebe imate l..
1,800.00Din
Ganz Schon Clever - dodatni blok Ganz Schon Clever - dodatni blok
Nema na stanju
Izdavač: Schmidt Šifra artikla: BG993
Ganz Schon Clever-dodatni blok je kao što mu ime i kaže dodatni blokčić za igru Ganz Shon Clever.Ganz Schon Clever je igra koja je ove godine izazvala pravu buru kada je nominovana za Kennerspiel Des Jahre! Mala kutija, mala cena a nominovana za naprednu igru godine! O čemu je reč? Igra bi mogla da ..
600.00Din
Ganz Schon Clever: Challenge 1 Ganz Schon Clever: Challenge 1
Nema na stanju
Izdavač: Schmidt Šifra artikla: BG1213
Ganz Schon Clever: Challenge 1 predstavlja varijaciju na veliku hit igru Ganz Schon Clever, ali sa veoma malim izmenama samog šablona koji se popunjava.Ganz Schon Clever je igra koja je ove godine izazvala pravu buru kada je nominovana za Kennerspiel Des Jahre! Mala kutija, mala cena a nominovana za..
600.00Din
Izdavač: Schmidt Šifra artikla: BG300
U igri Knapp Daneben! svi igrači žele da prikupe brojeve koji su blizu onoga što već imaju upisano, ali ne identične brojeve.Svaki igrač dobija svoj list u koji će beležiti kockicei bira jednu od pet boja kockica. Tokom svog poteza. aktivni igrač baca svih pet kockica. Svaki igrač mora kombinovati ..
1,600.00Din
Izdavač: Schmidt Šifra artikla: BG072
U igri The Quacks of Quedlinburg igrači su u ulogama šarlatana - ili "quack" doktora - gde svaki pravi svoj tajni napitak dodavanjem sastojaka jedan po jedan. Dobro obratite pažnju na ono što dodajete u napitak, previše nekog sastojka može lako da pokvari sve! Svaki igrač ima svoju vreću čipo..
4,500.00Din
The Quacks of Quedlinburg: The Herb Witches The Quacks of Quedlinburg: The Herb Witches
Nema na stanju
Izdavač: Schmidt Šifra artikla: BG142
The Quacks of Quedlinburg: The Herb Witches je ekspanzija za igru The Quacks of Quedlinburg koja omogućava igru u do 5 igrača. Takođe, sa ovim dodatkom dolaze i nove knjige sa sastojcima, novu "budalastu biljku", i uvođenje biljnih veštica (Herb Witches) koje dodatno obogate igru.Društvena igr..
2,600.00Din
The Taverns of Tiefenthal The Taverns of Tiefenthal
Nema na stanju
Izdavač: Schmidt Šifra artikla: BG986
Društvena igra The Taverns of Tiefenthal na boardgamegeek.com..
5,400.00Din
Prikaz 1 do 9 od 9 (1 Strana)