Meni
Korpa

SmartGames

Izdavač: SmartGames Šifra artikla: BG1763
Tri gladne gusenice žele da jedu istu jabuku. Možete li ih saviti u oblike tako da sve mogu stati na jabuku? Ova logička igra zahteva fleksibilno razmišljanje!Gusenice su podesive kao i sama jabuka na koju ćete postavljati gusenice! Sa 60 izazova od nivoa lakih do eksperta, Apple Twist nudi dovoljno..
2,600.00Din
Izdavač: SmartGames Šifra artikla: BG1759
Upravljajte svemirskom letelicom preko polja asteroida! Vaše leteće veštine će biti testirane do najviših granica! Asteroid Escape je galaktička klizna slagalica sa 60 misija. Namenjena je igračima uzrasta od 8 godina pa sve do odraslih. Nivoi su poređani od jednostavnih za početnike, pa sve do te..
2,600.00Din
Izdavač: SmartGames Šifra artikla: BG1762
Pronađite izlaz…pre nego što bude kasno!!! Možete li pobeći iz Atlantide pre nego što ovaj prelepi grad nestane pod vodom?Krećite se stepenicama kako bi pronašli najkraći put od visokog tornja do luke gde Vas čeka brod koji Vas vodi na sigurno.Atlantis Escape je puzzle igra u maloj kutijici spr..
2,600.00Din
Izdavač: SmartGames Šifra artikla: BG1825
Brain Cheeser predstavlja mozgalicu za uzraste od 6 godina ali i starije. Pred igračima će biti postavljen neki od zadataka koji treba da reše koristeći određene delove sira. Naravno i sve rupe bušnog sira moraju da budu na odgovarajućim mestima! Možete li rešiti svih 48 zadataka iz knjižice, p..
1,800.00Din
Izdavač: SmartGames Šifra artikla: BG1765
Rasporedite prelepe drvene tornjeve i stepenice da biste ponovo ujedinili hrabrog viteza i princezu! Vitez i princeza mogu da se kreću isključivo po stepenicama i zidovima, i ne mogu da ih preskaču...
4,700.00Din
Izdavač: SmartGames Šifra artikla: BG1864
Castle Logix je mozgalica za jednog igrača, uzrasta od 3 do 8 godina. Sadrži  4 drvena bloka i 3 tornja različitih veličina. Ovi drveni blokovi imaju rupe za tornjeve na različitim mestima. Takođe, kako bi se još malo zakomplikovalo, i sami tornjevi su različitih visina.Pred igračem će biti pos..
4,700.00Din
Izdavač: SmartGames Šifra artikla: BG1764
Uskladite boje i uhvatite odgovarajuće bubice! Pomozite žabama I gušterima da uhvate svoju večeru! Postavite delove slagalice na tablu kako bi se žabe i gušteri podudarali sa bojama prikazanim u izazovima. Ali pazite! Životinje su providne i njihove boje će se menjati na različitim delovima table...
2,600.00Din
GOOAL! GOOAL!
Nema na stanju
Izdavač: SmartGames Šifra artikla: BG1826
GOOAL! predstavlja mozgalicu za uzraste od 6 godina ali i starije. Pred igračima će biti postavljen neki od zadataka koji treba da reše koristeći određene delove sa igračima i putanjom lopte. Cilj je vrlo jednostavan, lopta mora da pređe gol liniju. Možete li uspostaviti pravu napadačku akciju ..
1,800.00Din
Izdavač: SmartGames Šifra artikla: BG1751
Izaberite izazov. Pratite strelice. Nađite rešenje. 120 izazova od početnika do eksperta!Postavite sve delove slagalice na tablu za igru tako da se smer strelice u vašem rešenju podudara sa izazovom.Svi delovi slagalice moraju biti postavljeni na tablu za igru, čak i ako nisu potrebni za prikaz stre..
1,800.00Din
IQ Circuit IQ Circuit
Nema na stanju
Izdavač: SmartGames Šifra artikla: BG1754
Da li mozeš da povežeš sve tačke, ali pritom da ne izazoveš kratak spoj u mozgu? Postavite sve delove slagalice na tablu za igru da bi stvorili puteve, prateći zadate izazove! Probajte svih 120 izazova, a da pritom ne izazovete krakat spoj moždanih vijuga!Igra je namenjena za decu od 8 godina i odra..
1,800.00Din
Izdavač: SmartGames Šifra artikla: BG1827
IQ Digits predstavlja mozgalicu za uzraste od 7 godina ali i starije. Pred igračima će biti postavljen neki od zadataka koji treba da reše koristeći cifre. Potrebno je postaviti sve zadate cifre na tablu, i to tako da se na kraju suma svih cifara poklapa sa zadatkom.Za svaki zadatak, kojih ima ..
2,200.00Din
IQ Fit IQ Fit
Nema na stanju
Izdavač: SmartGames Šifra artikla: BG1750
Postavite sve 3D delove slagalice tako da se pretvore u ravnu 2D sliku. Jedna od udubljenih strana svakog dela ima jednu lopicu, a druga strana ima 2 loptice. U zavisnosti od toga kako okrećete slagalicu, dobićete manje ili više loptica. Izazov ste rešili kada se svi delovi slagalice uklope na tablu..
1,800.00Din
Prikaz 1 do 12 od 38 (4 Strana)