Meni
Korpa

SmartGames

Izdavač: SmartGames Šifra artikla: BG1763
Tri gladne gusenice žele da jedu istu jabuku. Možete li ih saviti u oblike tako da sve mogu stati na jabuku? Ova logička igra zahteva fleksibilno razmišljanje!Gusenice su podesive kao i sama jabuka na koju ćete postavljati gusenice! Sa 60 izazova od nivoa lakih do eksperta, Apple Twist nudi dovoljno..
2,600.00Din
Izdavač: SmartGames Šifra artikla: BG1759
Upravljajte svemirskom letelicom preko polja asteroida! Vaše leteće veštine će biti testirane do najviših granica! Asteroid Escape je galaktička klizna slagalica sa 60 misija. Namenjena je igračima uzrasta od 8 godina pa sve do odraslih. Nivoi su poređani od jednostavnih za početnike, pa sve do te..
2,600.00Din
Izdavač: SmartGames Šifra artikla: BG1762
Pronađite izlaz…pre nego što bude kasno!!! Možete li pobeći iz Atlantide pre nego što ovaj prelepi grad nestane pod vodom?Krećite se stepenicama kako bi pronašli najkraći put od visokog tornja do luke gde Vas čeka brod koji Vas vodi na sigurno.Atlantis Escape je puzzle igra u maloj kutijici spr..
2,600.00Din
Izdavač: SmartGames Šifra artikla: BG1765
Rasporedite prelepe drvene tornjeve i stepenice da biste ponovo ujedinili hrabrog viteza i princezu! Vitez i princeza mogu da se kreću isključivo po stepenicama i zidovima, i ne mogu da ih preskaču...
4,700.00Din
Izdavač: SmartGames Šifra artikla: BG1764
Uskladite boje i uhvatite odgovarajuće bubice! Pomozite žabama I gušterima da uhvate svoju večeru! Postavite delove slagalice na tablu kako bi se žabe i gušteri podudarali sa bojama prikazanim u izazovima. Ali pazite! Životinje su providne i njihove boje će se menjati na različitim delovima table...
2,600.00Din
Izdavač: SmartGames Šifra artikla: BG1751
Izaberite izazov. Pratite strelice. Nađite rešenje. 120 izazova od početnika do eksperta!Postavite sve delove slagalice na tablu za igru tako da se smer strelice u vašem rešenju podudara sa izazovom.Svi delovi slagalice moraju biti postavljeni na tablu za igru, čak i ako nisu potrebni za prikaz stre..
1,800.00Din
Izdavač: SmartGames Šifra artikla: BG1754
Da li mozeš da povežeš sve tačke, ali pritom da ne izazoveš kratak spoj u mozgu? Postavite sve delove slagalice na tablu za igru da bi stvorili puteve, prateći zadate izazove! Probajte svih 120 izazova, a da pritom ne izazovete krakat spoj moždanih vijuga!Igra je namenjena za decu od 8 godina i odra..
1,800.00Din
Izdavač: SmartGames Šifra artikla: BG1750
Postavite sve 3D delove slagalice tako da se pretvore u ravnu 2D sliku. Jedna od udubljenih strana svakog dela ima jednu lopicu, a druga strana ima 2 loptice. U zavisnosti od toga kako okrećete slagalicu, dobićete manje ili više loptica. Izazov ste rešili kada se svi delovi slagalice uklope na tablu..
1,800.00Din
Izdavač: SmartGames Šifra artikla: BG1753
Fokusiraj se na sredinu! Svaki izazov pokazuje kako “fokus” područje (3×3 kvadrata u sredini ploče) mora izgledati kako bi uspeli da rešite izazov. IQ Fokus sadrži 10 šarenih slagalica i 120 višestrukih izazova poređanih u 5 različlitih nivoa težine. Stimuliše koncentraciju, planiranje, rešavanje pr..
1,800.00Din
Izdavač: SmartGames Šifra artikla: BG1755
Možeš li da pronađeš kariku koja nedostaje?Postavite sve delove slagalice na tablu za igru! Postoji 36 delova, a ima samo 24 mesta na tabli. Otvoreni prsteni i loptice različitih delova slagalice mogu zauzeti isto mesto ako ih povežete na pravi način!..
1,800.00Din
Izdavač: SmartGames Šifra artikla: BG1748
Mini veličina, maksi izazovi!IQ Mini slagalica je džepne veličine i spremna je da je ponesete sa sobom gde god da krenete! Kreirajte sopstvene izazove tako što ćete pomerati blokere i ispuniti tablu delovima slagalice baš onako kako vama odgovara! Uklonite sve delove slagalice sa table za igru, stv..
800.00Din
IQ Puzzler Pro IQ Puzzler Pro
Nema na stanju
Izdavač: SmartGames Šifra artikla: BG1756
Zabava za mozak na više načina! IQ Puzzler Pro ima 120 izazova za tri načina igre, uključujući 2D i 3D izazove! Podloga za igru je napravljena za 2D izazove, dok se 3D izazovi prave piramidalno. A sve to se nalazi u kompaktnom pakovanju, idealnom za putovanja...
1,800.00Din
Prikaz 1 do 12 od 30 (3 Strana)