Meni
Korpa

SmartGames

Izdavač: SmartGames Šifra artikla: BG1763
Tri gladne gusenice žele da jedu istu jabuku. Možete li ih saviti u oblike tako da sve mogu stati na jabuku? Ova logička igra zahteva fleksibilno razmišljanje!Gusenice su podesive kao i sama jabuka na koju ćete postavljati gusenice! Sa 60 izazova od nivoa lakih do eksperta, Apple Twist nudi dovoljno..
2,600.00Din
Asteroid Escape Asteroid Escape
Nema na stanju
Izdavač: SmartGames Šifra artikla: BG1759
Upravljajte svemirskom letelicom preko polja asteroida! Vaše leteće veštine će biti testirane do najviših granica! Asteroid Escape je galaktička klizna slagalica sa 60 misija. Namenjena je igračima uzrasta od 8 godina pa sve do odraslih. Nivoi su poređani od jednostavnih za početnike, pa sve do te..
2,600.00Din
Izdavač: SmartGames Šifra artikla: BG1762
Pronađite izlaz…pre nego što bude kasno!!! Možete li pobeći iz Atlantide pre nego što ovaj prelepi grad nestane pod vodom?Krećite se stepenicama kako bi pronašli najkraći put od visokog tornja do luke gde Vas čeka brod koji Vas vodi na sigurno.Atlantis Escape je puzzle igra u maloj kutijici spr..
2,600.00Din
Brain Cheeser Brain Cheeser
Nema na stanju
Izdavač: SmartGames Šifra artikla: BG1825
Brain Cheeser predstavlja mozgalicu za uzraste od 6 godina ali i starije. Pred igračima će biti postavljen neki od zadataka koji treba da reše koristeći određene delove sira. Naravno i sve rupe bušnog sira moraju da budu na odgovarajućim mestima! Možete li rešiti svih 48 zadataka iz knjižice, p..
1,800.00Din
Izdavač: SmartGames Šifra artikla: BG1765
Rasporedite prelepe drvene tornjeve i stepenice da biste ponovo ujedinili hrabrog viteza i princezu! Vitez i princeza mogu da se kreću isključivo po stepenicama i zidovima, i ne mogu da ih preskaču...
4,700.00Din
Izdavač: SmartGames Šifra artikla: BG1864
Castle Logix je mozgalica za jednog igrača, uzrasta od 3 do 8 godina. Sadrži  4 drvena bloka i 3 tornja različitih veličina. Ovi drveni blokovi imaju rupe za tornjeve na različitim mestima. Takođe, kako bi se još malo zakomplikovalo, i sami tornjevi su različitih visina.Pred igračem će biti pos..
4,700.00Din
Izdavač: SmartGames Šifra artikla: BG1764
Uskladite boje i uhvatite odgovarajuće bubice! Pomozite žabama I gušterima da uhvate svoju večeru! Postavite delove slagalice na tablu kako bi se žabe i gušteri podudarali sa bojama prikazanim u izazovima. Ali pazite! Životinje su providne i njihove boje će se menjati na različitim delovima table...
2,600.00Din
Izdavač: SmartGames Šifra artikla: BG1980
Cube Puzzler Go predstavlja mozgalicu za jednog igrača uzrasta 8 i starije. Na početku same igre trebate sklopiti okvir u koji ćete ređati vaše oblike u cilju rešavanja izazova. Ovaj okvir će vam pomoći da uklopite vaše oblike u kocku.Knjižica sa izazovima, kao i u ostalim Smartgames mozgalicam..
2,400.00Din
Izdavač: SmartGames Šifra artikla: BG1979
Cube Puzzler Pro predstavlja mozgalicu za jednog igrača uzrasta 10 i više. Na početku same igre trebate sklopiti okvir u koji ćete ređati vaše oblike u cilju rešavanja izazova. Ovaj okvir će vam pomoći da uklopite vaše oblike u kocku.Knjižica sa izazovima, kao i u ostalim Smartgames mozgalicama..
2,400.00Din
Izdavač: SmartGames Šifra artikla: BG1985
Day and Night predstavlja mozgalicu za jednog igrača uzrasta od 2 do 6 godina. Kutija sadrži 10 lepih drvenih delova koje je potrebno postavljati jedan na drugi u odnosu na karticu izazova.Knjižica sadrži 48 izazova raspoređenih u 4 nivoa težine od veoma laganih, do dosta zahtevnih...
5,000.00Din
GOOAL! GOOAL!
Nema na stanju
Izdavač: SmartGames Šifra artikla: BG1826
GOOAL! predstavlja mozgalicu za uzraste od 6 godina ali i starije. Pred igračima će biti postavljen neki od zadataka koji treba da reše koristeći određene delove sa igračima i putanjom lopte. Cilj je vrlo jednostavan, lopta mora da pređe gol liniju. Možete li uspostaviti pravu napadačku akciju ..
1,800.00Din
Izdavač: SmartGames Šifra artikla: BG1984
Grizzly Gears predstavlja mozgalicu za jednog igrača uzrasta 7 i starije. Da bi izazov započeo, prvo morate postaviti drveće na odgovarajuće pozicije na tabli, kao i mladunčad životinja. Rotirajući drveće pomeraju se i mladunčad, a cilj izazova je dovesti sva mladunčad do njihovih roditelj..
3,600.00Din
Prikaz 1 do 12 od 47 (4 Strana)