Meni
Korpa

Starling Games

Izdavač: Starling Games Šifra artikla: BG1933
Društvena igra Alien Frontiers Edition X obeležava desetogodišnjicu izlaska originalne igre Alien Frontiers i nudi osveženo iskustvo igranja ove klasične igre raspoređivanja kockica.Alien Frontiers je strateška igra raspoređivanja resursa i planetarnog razvoja za dva do četiri igrača. Tokom partije ..
9,000.00Din
Izdavač: Starling Games Šifra artikla: BG250
U čarobnoj dolini Everdella, ispod gomile visokih stabala, među vijugavim potocima i mahovitim pećinama, civilizacija šumskih životinja se razvija i širi. Od Everfrost-a do Belson-a, tokom godine mnogo ih je dolazilo i odlazilo, ali došlo je vreme da se nasele nove teritorije i formiraju novi gradov..
9,000.00Din
Izdavač: Starling Games Šifra artikla: BG1585
Kralj priređuje događaj bez presedana, koji će trajati celu godinu u znak obleležavanja stogodišnjice od osnivanja Everdella. Dođite, svi ste pozvani na Bellfaire!Everdell: Bellfaireje ekspanzija za društvenu igru Everdell  koja povećava ukupan broj igrača, tako da će do šest igrača moći da ..
6,000.00Din
Izdavač: Starling Games Šifra artikla: BG1930
Everdell: Mistwood je ekspanzija za društvenu igru Everdell. Ovaj dodatak pred igrače stavlja novog protivnika u solo poduhvatima koji su uspeli da se izbore sa pacovom Rugvortom. Ovog puta pred vas je postavljen novi protivnik, pauk Najtviv.Osim novog Solo moda, u ovoj ekspanziji ćete dobiti i..
7,200.00Din
Izdavač: Starling Games Šifra artikla: BG1929
Everdell: Newleaf je ekspanzija za društvenu igru Everdell. Ova velika ekspanzija donosi novu tablu železničke stanice na kao vid proširenja livade gde će uvek biti otvorene i nove 3 karte dostupne za izgradnju. Takođe, možete očekivati nove šumske lokacije, nove događaje ali i novi način ostva..
7,200.00Din
Izdavač: Starling Games Šifra artikla: BG1927
Everdell: Pearlbrook Collector's Edition je ekspanzija za društvenu igru Everdell.Everdell franšiza je poznata po prelepim ilustracijama i fenomenalnim komponentama, što važi i za ovu ekspanziju. Svaki aspekt igre se lepo uklapa sa osnovnom igrom, ali i drugim ekspanzijama, tako da ćete z..
8,500.00Din
Izdavač: Starling Games Šifra artikla: BG1928
Everdell: Spirecrest Collector's Edition je ekspanzija za društvenu igru Everdell.Everdell franšiza je poznata po prelepim ilustracijama i fenomenalnim komponentama, što važi i za ovu ekspanziju. Svaki aspekt igre se lepo uklapa sa osnovnom igrom, ali i drugim ekspanzijama, tako da ćete z..
8,500.00Din
Izdavač: Starling Games Šifra artikla: BG1931
Everdell: The Complete Collection predstavlja sveukupno izdanje svetske hit igre Everdell sa svim ekspanzijama. U ovoj ogromnoj kutiji dobijate odlično zapakovane sve ekspanzije, kao i osnovnu igru ali i neke deluks komponente koje se mogu dobiti samo u ovom izdanju, kao što su drveno Večno drvo i&n..
42,000.00Din
Izdavač: Starling Games Šifra artikla: BG1932
My Lil' Everdell je nova samostalna društvena igra iz čarobnog šumskog sveta Everdell igara prilagođena mališanima. Produkcija je ostala na visokom nivou kao i kod standardnog izdanja igre Everdell, samo što su kartice i sama tabla pojednostavljene. Igrači će imati fiksan broj akcija u svakoj r..
5,300.00Din
Izdavač: Starling Games Šifra artikla: BG1934
Društvena igra Nemo's War obrađuje temu klasičnog romana Žila Verna “20.000 milja pod morem“ i priča priču o Kapetanu Nemu i njegovom neverovatnom brodu Nautilusu.Smešteni u 1870-tu godinu, isplovićete u ovoj veličanstvenoj podmornici, sa električnim pogonom, preuzimajući ulogu Kapetana Nema dok plo..
9,000.00Din
Prikaz 1 do 10 od 10 (1 Strana)