Meni
Korpa

Steve Jackson Games

Munchkin Munchkin
BESTSELER Nema na stanju
Izdavač: Steve Jackson Games Šifra artikla: BG111
Siđi u pećinu. Ubij sve što tamo sretneš. Zabij nož u leđa prijateljima i otmi im njihove stvari. Pokupi blago i beži!Priznajte, obožavate ovo!Munchkin je kartična igra sa šaljivim sadržajem bazirana na ideji izvrtanja pravila - prilagođavanja pravila svrsi da se pobedi. Cilj je da se stigne do dese..
3,400.00Din
Izdavač: Steve Jackson Games Šifra artikla: BG114
To je kraj sveta ... opet. Munchkin Apocalipse 2: Sheep Impact je ekspanzija od 106 kartica za Munchkin Apocalipse. Sada možete naoružati vašeg lika sa opremom kao što su "Patriot Axe" i "Ketchup Gas" kako biste porazili  "The Thaved Reich"! Zaštitite se sa specijalnim odelom "Bomb Suit" i "Sur..
2,600.00Din
Izdavač: Steve Jackson Games Šifra artikla: BG118
Axe Cop je policajac. Sa sekirom. I zna kako se koristi!! Axe Cop je hit webcomic koji je napisao Malachai Nicolle (5 godina) i nacrtan od strane njegovog brata Ethana (29 godina). Sa svojim prijateljima "Dinosaur Soldier" i "Sockarangom", Axe Cop se bori protiv kriminala! On lovi loše momke (kao št..
3,400.00Din
Izdavač: Steve Jackson Games Šifra artikla: BG127
Munckin je neozbiljna igra za ozbiljne prijatelje koji se neće naljutiti jedni na druge kada se svi okrenu protiv onog jednog u momentu kada treba da ostvari pobedu...Preporuka za sve one koji ne shvataju društvene igre uvek preozbiljno, već im je glavni cilj da se dobro nasmeju.Pazite se, ovo ..
3,400.00Din
Izdavač: Steve Jackson Games Šifra artikla: BG1167
Ako volite Munchkin, spremite se za ovo ludo izdanje Munchkin Fu!"Ja sam Ninja sa Katanom od Zmajevog Zuba!""Ja sam Monah Sai Razdvajačem Slezine, čuvajte se Kung Fu poteza Pijanog Majmuna!""Ja sam Jakuza sa pištoljem!"Munchkini se vraćaju! U ovom izdanju nalazite se u Hong Kongu, a karakteri koji m..
4,200.00Din
Izdavač: Steve Jackson Games Šifra artikla: BG612
Munckin je neozbiljna igra za ozbiljne prijatelje koji se neće naljutiti jedni na druge kada se svi okrenu protiv onog jednog u momentu kada treba da ostvari pobedu...Preporuka za sve one koji ne shvataju društvene igre uvek preozbiljno, već im je glavni cilj da se dobro nasmeju.Munchkini u sve..
3,400.00Din
Munchkin Legends Deluxe Munchkin Legends Deluxe
Nema na stanju
Izdavač: Steve Jackson Games Šifra artikla: BG860
Munchkin Legends vas vodi u vreme legendi, bogova i heroja! Epskih monstruma i izuzetnog blaga! Herkules, Tor, Ahil, krakeni, hidre i naravno Munchkini! Šta čini ovo izdanje deluxe? Sadrži tablu na kojoj možete pratiti gde se nalazite i koje karte su igri, kao i 6 figurica sa plastičnim po..
4,200.00Din
Munchkin Marvel
Nema na stanju
Izdavač: Steve Jackson Games Šifra artikla: BG1461
Munchkin Marvel predstavlja spoj dva sveta. Munchkin svet u kome se susrećete sa raznim monstrumima u zabavnoj atmosferi punoj smeha i ludih poteza, i svet Marvelovih super heroja da dodatno začine sve.Vreme trajanjaMehanika igre 60-120 Minuta  Card DraftingHand ManagementVariable Pla..
3,800.00Din
Izdavač: Steve Jackson Games Šifra artikla: BG028
Munckin je neozbiljna igra za ozbiljne prijatelje koji se neće naljutiti jedni na druge kada se svi okrenu protiv onog jednog u momentu kada treba da ostvari pobedu...Munchkin Pathfinder Deluxe nam dolazi iz Pathfinder RPG sveta. Ova igra uvodi frakcije, nešto što nema u osnovnoj igri. Možete j..
4,200.00Din
Munchkin Zombies Munchkin Zombies
Nema na stanju
Izdavač: Steve Jackson Games Šifra artikla: BG116
Sve se sve okrenulo naopačke! Sada ste zombi i ulazite u kuće u potrazi za mozgovimaaa! Jer šta zombiji vole nego mozgove!?Ovo je još jedna igra iz Munchkin serije, ovog puta sa zombi tematikom. Monstrume sa kojima se borite su zamenili ljudi, neki bezopasni, a neki manje bezopasni. Od oklopa i oruž..
3,400.00Din
Izdavač: Steve Jackson Games Šifra artikla: BG1170
Munchkin Zombies 2: Armed and Dangerous je dodatak koji dodaje čak 112 karata na standardno izdanje Munchkin Zombies. Dok, u ulozi zombija, budete istraživali svet koji je zahvatila zombi apokalipsa, možete naleteti na nove neprijatelje kao što su Bibliotekar, Zombi Gamer. Takođe ovaj dodatak d..
2,800.00Din
Super Munchkin Super Munchkin
Nema na stanju
Izdavač: Steve Jackson Games Šifra artikla: BG031
Munckin je neozbiljna igra za ozbiljne prijatelje koji se neće naljutiti jedni na druge kada se svi okrenu protiv onog jednog u momentu kada treba da ostvari pobedu... Preporuka za sve one koji ne shvataju društvene igre uvek preozbiljno, već im je glavni cilj da se dobro nasmeju. Ovaj put smo u uni..
3,400.00Din
Prikaz 1 do 12 od 13 (2 Strana)