Meni
Korpa

Studio H

Izdavač: Studio H Šifra artikla: BG1660
U društvenoj igri Alubari: A Nice Cup of Tea, igrači se takmiče u kultivaciji plantaža čaja i pomažu u izgradnji železnice između indijske provincije Dardžiling, poznate po uzgoju čaja, i Himalaja. Osnovna mehanika u igri je postavljanje radnika, koje ćete ovog puta moći da podstaknete da bolje rade..
3,250.00Din 6,500.00Din
Izdavač: Studio H Šifra artikla: BG1537
Kralj je mrtav! Živeo kra... ali kralj je umro bez naslednika. Dok kraljevstvo tuguje, u senci palate, po krčmama i sokacima, pet najuticajnijih porodica već je počelo da se takmiči koja će da preuzme vlast zaverama, lukavstvom... i krvlju. Vi se nalazit na čelu jedne od tih porodica i nećete se za..
2,000.00Din
Izdavač: Studio H Šifra artikla: BG1538
Vreme za sitne spletke je prošlo! Vaša porodica je postala veoma uticajna, a nakon meseci nemilosrdne borbe ulog ne može da bude veći. Dok ratni plamen preti da proguta kraljevstvo, vas ništa ne može da zaustaviti u borbi za presto!  Kartična društvenq igra Oriflamme Ablaze je drugi deo nagrađ..
2,000.00Din
Shamans Shamans
Nema na stanju
Izdavač: Studio H Šifra artikla: BG1539
Vi ste šamani koji, od zore vremena, štite svet duhova od pretnji Senke. Ali opasnost može da dođe i iz vaših redova! Da li ćete moći da pročitate poteze vaših protivnika i nađete se na pravoj strani ove vekovne borbe?  Svaka runda društvene igre Shamans predstavlja lunarni ciklus u kojem se ..
2,500.00Din
Prikaz 1 do 4 od 4 (1 Strana)