Meni
Korpa

Tang Garden

Tang Garden
Tang Garden
Nema na stanju
Tang Garden
Tang Garden

Opis artikla

Period dinastije Tang smatra se prvim zlatnim dobom klasičnih kineskih vrtova. Car Ksuanzong je izgradio je veličanstveni carski Vrt božanstvenog bistrog jezera kao omaž samom životu i mestu iz kog je vladao. U društvenoj igri Tang Garden igrači su u ulozi pejzažnih arhitekata koji su dobili zadatak da naprave velelepni carski vrt, a pritom će morati da naprave harmoniju između različitih elemenata prirode.  

Tang Garden je društvena igra koja igračima pruža Zen iskustvo i koja će vas odvesti u prvo zlatno doba Kine, gde će igrači postepeno graditi vrt stvaranjem pejzaža, postavljanjem dekoracija i vertikalnih panorama. Tokom vašeg rada, plemići će posećivati vrt kako bi se divili okolini i načinu na koji prirodni elementi koegzistiraju u najneverovatnijim pejzažima koje je čovečanstvo ikada videlo.  

Tokom igre igrači će se smenjivati u odigravanju jedne od od dve dostupne akcije. Prva akcija je postavljanje pločica i usklađivanje elemenata kako bi se povećao lični prirodni balans i otključali novi likovi - posetioci. Balansirajući prirodne elemente na svojim tablama, igrači će privući nove posetioce u vrt. Na svakom potezu, ako su elementi izbalansirani, igrač će morati da izabere kog će od dostupnih posetioaca da postavi u vrt, a kog će da zadrži kako bi nastavio da eksploatiše njegove sposobnosti. Druga moguća akcija je odigravanje karata sa dekoracijama i njihovo postavljanje na tablu da bi dobili prestiž za svaku popunjenu kolekciju. Igrači će na svom potezu povući određeni broj karata, u zavisnosti od situacije na tabli i izabrati jednu koju će da zadrže. Zatim će morati da postavi odabranu dekoraciju na jedno od slobodnih mesta u vrtu, stvarajući jedinstvenu i besprekoranu scenu.

Postavljanjem pločica na posebne delove table za igru, moći ćete da postavite panoramu, element koji posetiocima dodaje beskrajnu perspektivu, a igračima prestiž na osnovu onoga što vaš posetilac vidi i voli. Na kraju igre, igrač sa najvećim prestižom je pobednik.


Društvena igra Tang Garden na boardgamegeek.com

Tang Garden
Opšte informacije
Trajanje partije 40-60 minuta
Uzrast 14+
Broj igrača 1-4
Kompleksnost 2.58 / 5
Mehanike igre Card Drafting, Set Collection, Tile Placement, Variable Player Powers
Dizajner Francesco Testini, Pierluca Zizzi
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bez teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Tang Garden
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač ThunderGryph Games
Zemlja porekla Kina
  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG1573
8,200.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro