Meni
Korpa

The Flying Games

Ice Team Ice Team
Nema na stanju
Izdavač: The Flying Games Šifra artikla: BG1659
Društvena igra Ice Team na boardgamegeek.com..
2,800.00Din
Jurassic Brunch Jurassic Brunch
Nema na stanju
Izdavač: The Flying Games Šifra artikla: BG1534
Jurassic Brunch je jednostavna, apstraktna strateška društvena igra za decu, u dva igrača, legendarnog dizajnera Bruna Cathale (Kingdomino, 7 Wonders Duel, Five Tribes i mnoge druge). Jurassic Brunch je samostalna igra, ali može da se kombinuje sa igrom Jurassic Snack i u tom slučaju može da igra če..
2,800.00Din
Jurassic Snack Jurassic Snack
Nema na stanju
Izdavač: The Flying Games Šifra artikla: BG1535
Jurassic Snack je jednostavna, apstraktna strateška društvena igra za decu, u dva igrača, legendarnog dizajnera Bruna Cathale (Kingdomino, 7 Wonders Duel, Five Tribes i mnoge druge). Jurassic Snack je samostalna igra, ali može da se kombinuje sa igrom Jurassic Brunch i u tom slučaju može da igr..
2,800.00Din
Izdavač: The Flying Games Šifra artikla: BG1536
 Little Big Fish je strateška društvena igra za dva igrača. Cilj igre je da pojedete pet protivnikovih riba, pre nego što on pojede vaše.   Postoji tri veličine riba - male, srednje i velike. Na početku partije svaki igrač ima tri male ribe na raspolaganju. Da bi postale veće, ribe m..
2,800.00Din
Izdavač: The Flying Games Šifra artikla: BG1537
Mosquito Show je strateška društvena igra za dva igrača, namenjena mlađoj publici. Svaki igrač kontroliše jednog tukana i jednog kameleona. Tabla za igru predstavlja mrežu 4×4, sa po tri žetona sa komarcima na svakoj od devet unutrašnjih raskrsnica ove mreže.  Na svom potezu igrač može da pomer..
2,800.00Din
Prehistories Prehistories
Nema na stanju
Izdavač: The Flying Games Šifra artikla: BG1530
Društvena igra Prehistories.Društvena igra Prehistories na boardgamegeek.com..
2,800.00Din
Prikaz 1 do 6 od 6 (1 Strana)