Meni
Korpa

Wise Wizard Games

Izdavač: Wise Wizard Games Šifra artikla: BG545
Hero Realms je adaptacija izuzetno popularne društvene igre Star Realms, samo što sada menja naučno fantastični svet sa fantazijskim okruženjem. Sem promene okruženja tu su i različita poboljšanja tako da za sve ljubitelje Star Realms-a, Hero Realms će biti prava poslastica. Ukoliko do sada nis..
2,800.00Din
Izdavač: Wise Wizard Games Šifra artikla: BG1472
Hero Realms: The Lost Village Campaign Deck predstavlja nastavak kampanje The Ruin of Thandar, te je neophodno posedovati prvi deo kampanje, kao i osnovnu igru Hero Realms.Vreme trajanjaMehanika igre 20-30 Minuta Card DraftingDeck/Bag/Pool BuildingCooperative PlayUzrastDizajner 12+&nb..
2,800.00Din
Izdavač: Wise Wizard Games Šifra artikla: BG1595
Društvena igra Hero Realms: The Ruin of Thandar Campaign Deck na boardgamegeek.com..
2,800.00Din
Izdavač: Wise Wizard Games Šifra artikla: BG100
Star Realms je jedna od najpopularnijih igara za tablete i mobilne telefone, i naravno da je nastala po istoimenoj društvenoj igri. U ovoj sjajnoj igri za 2 igrača, krećete sa malim špilom od 10 karata, i tokom partije ga nadograđujete novim svemirskim brodovima i svemirskim stanicama i bazama, kako..
2,000.00Din
Izdavač: Wise Wizard Games Šifra artikla: BG368
Star Realms: Colony Wars je, u isto vreme, i ekspanzija za igru Star Realms i samostalna igra. Ukoliko se kombinuje sa originalnim Star Realms setom, igra može da podrži i 4 igrača. Pravila ostaju ista kao i u originalnoj igri.Društvena igra Star Realms: Colony Wars na boardgamegeek.com..
2,000.00Din
Prikaz 1 do 5 od 5 (1 Strana)