Meni
Korpa

dV GIOCHI

Izdavač: dV GIOCHI Šifra artikla: BG087
Kartična igra BANG! vas stavlja u ulogu jednog od učesnika u klasičnom špageti vestern obračunu! Na početku igre slučajnim odabirom dobijate karticu koja vam određuje ulogu u ovom obračunu. Zavisno od toga kog lika ste dobili, imaćete različite sposobnosti kao i cilj igre.Ukupno postoje 4 različite ..
2,700.00Din
BANG! The Bullet! BANG! The Bullet!
Nema na stanju
Izdavač: dV GIOCHI Šifra artikla: BG230
BANG! The Bullet je ekskluzivno izdanje društvene igre BANG! koje, pored očiglednog unapređenja u vidu kutije, nudi i mnogo novog sadržaja spremnog da se dugo igra za vašim stolom u većem društvu.BANG! The Bullet drugo izdanje sadrži:BANG! 4. edicijaDodge City ekspanziju 3. ..
6,000.00Din
Deckscape: Heist in Venice
Nema na stanju
Izdavač: dV GIOCHI Šifra artikla: BG1208
Decskcape: Heist in Venice je kooperativna društvena igra koja se takođe može nazvati i "džepni escape room". Zatekli ste se zaglavljeni na određenom mestu, i samo zajedničkim rešavanjem puzli i raznih mozgalica se možete izvući iz ove neprijatne situacije. Takođe jako je bitno da razumete i ce..
2,000.00Din
Deckscape: Test Time
Nema na stanju
Izdavač: dV GIOCHI Šifra artikla: BG1209
Decskcape: Test Time je kooperativna društvena igra koja se takođe može nazvati i "džepni escape room". Zatekli ste se zaglavljeni na određenom mestu, i samo zajedničkim rešavanjem puzli i raznih mozgalica se možete izvući iz ove neprijatne situacije. Takođe jako je bitno da razumete i celu pri..
2,000.00Din
Deckscape: The Curse of the Sphinx
Nema na stanju
Izdavač: dV GIOCHI Šifra artikla: BG1211
Decskcape: The Curse of the Sphinx je kooperativna društvena igra koja se takođe može nazvati i "džepni escape room". Zatekli ste se zaglavljeni na određenom mestu, i samo zajedničkim rešavanjem puzli i raznih mozgalica se možete izvući iz ove neprijatne situacije. Takođe jako je bitno da razum..
2,000.00Din
GEEKBOX GEEKBOX
Nema na stanju
Izdavač: dV GIOCHI Šifra artikla: OS314
Tri male kutijice za odlaganje tokena i ostalih komponenti vaših omiljenih igara. U pakovanju se dobijaju tri kutijice koje su specijalno dizajnirane da staju staju u mnoge popularne veličine kutija...
400.00Din
Prikaz 1 do 6 od 6 (1 Strana)