Meni
Korpa

dlp games

Altiplano Altiplano
Nema na stanju
Izdavač: dlp games Šifra artikla: BG790
Altiplano je igra koja nam dolazi od dizajnera igre Orleans i praktično predstavlja njegov nastavak. Tematski ne, pošto je igra smeštena u Južnoj Americi, u Andima gde uslovi za život nisu baš lagani pa ćete pažljivo morati da planirate kako bi uspeli da dobijete sve resurse. Sve je zelenije, š..
6,800.00Din
Izdavač: dlp games Šifra artikla: BG1661
Društvena igra Coffe Roaster na boardgamegeek.com..
4,200.00Din
Izdavač: dlp games Šifra artikla: BG791
Orleans je igra smeštena u srednjovekovnu Francusku u kojoj ćete uz pomoć različitih likova (farmera, mornara, vitezova, monaha, učitelja...) gledati da ostvarite najveći uticaj i na kraju pobedite sa najviše poena.Drugo izdanje je blago popravilo Badehaus polje iz prvog izdanja.Orleans je ozbiljna ..
6,800.00Din
Orleans: 5th player expansion
Nema na stanju
Izdavač: dlp games Šifra artikla: BG873
Orleans: 5th player expansion je dodatak za igru Orleans uz koji stiže sve što je potrebno da bi igru igrao i peti igrač.Orleans je igra smeštena u srednjovekovnu Francusku u kojoj ćete uz pomoć različitih likova (farmera, mornara, vitezova, monaha, učitelja...) gledati da ostvarite najveći uticaj i..
1,400.00Din
Izdavač: dlp games Šifra artikla: BG793
Orleans je igra smeštena u srednjovekovnu Francusku u kojoj ćete uz pomoć različitih likova (farmera, mornara, vitezova, monaha, učitelja...) gledati da ostvarite najveći uticaj i na kraju pobedite sa najviše poena.Orleans: Trade & Intrigue je dodatak za Orleans koji donosi 4 zasebne novine. Mož..
3,800.00Din
Prikaz 1 do 5 od 5 (1 Strana)