Meni
Korpa

Hero Realms

Hero Realms
Hero Realms
Nema na stanju
Hero Realms
Hero Realms

Opis artikla

Hero Realms je adaptacija izuzetno popularne društvene igre Star Realms, samo što sada menja naučno fantastični svet sa fantazijskim okruženjem. Sem promene okruženja tu su i različita poboljšanja tako da za sve ljubitelje Star Realms-a, Hero Realms će biti prava poslastica. Ukoliko do sada niste probali Star Realms, a više Vam se sviđa fantazijsko okruženje zmajeva i vitezova, Hero Realms je igra za Vas!

Igrači počinju igru sa špilom od 10 karata (identični špilovi koji nude zlato za kupovinu i oružje za borbu). Sa zlatom možete da kupujete karte koje se nalaze na talonu (zajedničke za oba igrača), a sa oružjem napadate protivnika. Svaki krug vučete 5 karata i dodajete nove i nove karte u Vaš špil. Kada izvučete poslednju kartu iz Vašeg špila (što je u početku jako brzo pošto krećete sa 10 karata, a svaki krug vučete 5), umešate sve karte i ponovo. 

Tako dok igrate, praktično graditi svoj špil, dodajete mu nove i moćnije karte a odbacujete (iz igre) slabije karte koje Vam zauzimaju mesto u ruci. Ovakva vrsta igara se zove deckbuilding (dok igrate, pravite Vaš špil-deck). 

Osnovna varijanta igre je sa 2 igrača, ali moguće je igrati i sa 4 igrača(svako za sebe ili timski) i postoje varijante 3 protiv jednog.

Hero Realms donosi i mini ekspanzije (booster pack-ove) koje Vam omogućuju da dodate karte za neku od klasa koja Vam se sviđa (Čarobnjak, ratnik i sl) i tako još personalizujete Vaš špil. Ekspanzije dolaze sa poznatim kartama unutar kesica (boostera-a), tako da ovo nije Trading Card Game, već deckbuilder.

Sjajna igra koja za relativno malo novca pruža odličnu zabavu.

Jedan osnovni špil je dovoljan za dva igrača!


Društvena igra Hero Realms na boardgamegeek.com

Hero Realms
Opšte informacije
Trajanje partije 20-30 minuta
Uzrast 12+
Broj igrača 2-4
Kompleksnost 1.91 / 5
Mehanike igre Card Drafting, Deck/Bag and Pool Building, Hand Management, Take That
Dizajner Robert Dougherty, Darwin Kastle
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bitan tekst na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Hero Realms
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Wise Wizard Games
Zemlja porekla Kina
  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG545
2,800.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro