Meni
Korpa

Ohanami

Ohanami
Ohanami
Nema na stanju
Ohanami
Ohanami

Opis artikla

Ohanami je vrlo jednostavna ali izuzetno zabavna kartična društvena igra koja se sastoji od 120 karata numerisanih brojevima od 1 do 120, pri čemu svaka kartica ima jedan od četiri simbola. Igra traje tri runde, a na kraju svake runde igrači osvajaju i beleže bodove, kao i bonus bodove na kraju igre.

Na početku runde, svaki igrač dobija deset karata, bira dve karte, a preostale karte prosleđuje igraču levo. Zatim, igrači otkrivaju svoje karte istovremeno i odlučuju da li će ih koristiti 0, 1 ili 2 u svojim "baštama" (svojim nizovima). Kada započnete niz, možete koristiti bilo koju karticu, ali da biste dodali karticu postojećem nizu, ta kartica mora biti veća od najveće kartice ili manja od najmanje u tom redu. Igrač može imati najviše tri bašte, a sve kartice koje neiskoristite se odbacuju. Nakon odigranih kartica, svaki igrač uzima gomilu koja se nalazi sa njegove desne strane ( u ovom slučaju 8 kartica) i igra se nastavlja sve dok se svih 10 kartica ne izaberu na isti način.
Na kraju svake runde, određeni simboli će se bodovati na različite načine u odnosu na rundu, te dobro planiranje i  čitanje vaših protivnika će vas dovesti na poziciju pobednika i najboljeg baštovana u Japanu!


Društvena igra Ohanami na boardgamegeek.com

Ohanami
Opšte informacije
Trajanje partije 20 minuta
Uzrast 8+
Broj igrača 2-4
Mehanike igre Closed Drafting, Pattern Building, Set Collection
Dizajner Steffen Benndorf
Jezik izdanja Srpski
Jezička zavisnost Bez teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Ohanami
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač NSV
Zemlja porekla Nemačka
  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG176
1,500.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro