Meni
Korpa

Abyss

Abyss
Abyss
Abyss
Abyss
BESTSELER Nema na stanju
Abyss
Abyss
Abyss
Abyss

Opis artikla

Presto podvodnog kraljevstva Bezdan je upražnjen, tako da je došlo vreme da se dočepate vlasti i njenih privilegija. Iskoristite svu svoju lukavost da osvojite ili kupite glasove u Veću. Regrutujte najuticajnije lordove i zloupotrebite njihova ovlašćenja da biste preuzeli kontrolu nad najvažnijim strateškim lokacijama u kraljevstvu. Nametnite se kao jedini koji je u stanju da vlada narodom Bezdana!

Abyss je društvena igra u kojoj igrači pokušavaju da preuzmu kontrolu nad strateškim lokacijama u podvodnom kraljevstvu. Da bi to postigli, igrači moraju da se razvijaju na tri nivoa. Prvo moraju da obezbede saveznike u Veću (skupljanje setova karata), a zatim uz pomoć njih da regrutuju lordove, koji će im zatim omogućiti pristup različitim lokacijama u kraljevstvu. Igrači stiču saveznike, odnosno skupljaju karte, putem specijalne vrste drafta, a lordovi donose specijalne sposobnosti vlasniku karte. Postoji više vrsta lordova (u zavisnosti od boje/vrste iz koje dolaze) tako da će vam neki pomoći da lakše dođete do lokacija, neki da zaraditi više bisera, a neki će direktno ošteti vaše protivnike, ali kada jednom iskoristite lorda da biste stekli lokaciju, njihova sposobnost se gubi. Zato igrači moraju pažljivo da planiraju kada i šta će odigrati kako bi stekli prednost nad ostalim igračima.

Abyss je prelepa društvena igra, koja privlači fantastičnim ilustracijama, a garant za njenu igrivost je njen autor, Bruno Cathala koji je poznato po igrama: 7 Wonders Duel, Kingdomino, Five Tribes, Kanagawa, Imaginarium i mnogim drugim.

Društvena igra Abyss na boardgamegeek.com

Abyss
Zaštitite vašu igru MIPL zaštitama za karte
1x Braon i 1x Crvena (35 karata veličine 65 x 100mm i 71 karta veličine 45 x 68mm)
Opšte informacije
Trajanje partije 30-60 minuta
Uzrast 14+
Broj igrača 2-4
Kompleksnost 2.33 / 5
Mehanike igre Auction / Bidding, Card Drafting, Hand Management, Memory, Push Your Luck, Set Collection
Dizajner Bruno Cathala, Charles Chevallier
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bitan tekst na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Abyss
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Bombyx
Zemlja porekla Kina

Video pravila

  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG601
5,500.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro