Meni
Korpa

Bloodborne

Bloodborne
Bloodborne
Bloodborne
Bloodborne
Bloodborne
Bloodborne
Nema na stanju
Bloodborne
Bloodborne
Bloodborne
Bloodborne
Bloodborne
Bloodborne

Opis artikla

Bloodborne je kartična igra napravljena po uzoru na popularnu video igru. Dizajner ove društvene igre, Erik Lang je želeo da predstavi napetost po kojoj je video igra Bloodborne veoma poznata (sve u igri je veoma smrtonosno i ne želi vam dobro).

Igrači igraju zajedno (do 5 igrača) protiv igre i bore se protiv mnoštva čudovišta koji su izašli iz najgorih noćnih mora. Ipak onaj igrač koji je skupio najviše poena ubijajući čudovišta je na kraju pobednik. Međutim ukoliko vam neko čudovište dođe glave, gubite pola poena koje ste skupili. Na taj način igra vas tera da rizikujete, pošto svako sledeće čudovište nudi veće nagrade, ali što idete dublje u mračne tamnice, čudovišta su sve veća i opasnija. Na kraju svake tamnice je i čuvar (boss).

Tu su naravno i različita oružja koja su na raspolaganju kako bi se izborili sa svim ludilo koje je zahvatilo ovaj izvrnuti viktorijanski svet Yarnama. Ko je upoznat sa video igrom, ovo će mu sigurno biti poslastica!

Društvena igra Bloodborne na boardgamegeek.com

Bloodborne
Opšte informacije
Trajanje partije 30-60 minuta
Uzrast 14+
Broj igrača 3-5
Kompleksnost 2.08 / 5
Mehanike igre Dice Rolling, Hand Management, Open Drafting, Push Your Luck, Set Collection, Simultaneous Action Selection, Variable Player Powers
Dizajner Eric M. Lang
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bitan tekst na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Bloodborne
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač CMON
Zemlja porekla Kina
  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG495
5,200.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro