Meni
Korpa

Challengers: Beach Cup

Challengers: Beach Cup
Challengers: Beach Cup
Challengers: Beach Cup
Challengers: Beach Cup
Challengers: Beach Cup
Challengers: Beach Cup

Opis artikla

Challengers: Beach Cup je nova društvena igra izašla nakon ogromnog uspeha i popularnosti koje je dostigla prva igra Challengers. Ovo izdanje sadrži i malu ekspanziju od 16 "Trainer" karata koje će dati specijalne sposobnosti svakom igraču i uneti dodatnu asimetričnost među igračima. Iako je Challengers: Beach Cup samostalna igra, možete je kombinovati i sa osnovnom igrom Challengers za još zanimljivije duele!

Challengers je kartična društvena igra koja igrače stavlja u ulogu učesnika na turniru u kom može učestvovati do 8 igrača, a partije traju oko 45 minuta, bez obzira na broj igrača. Igrači će u prvoj fazi igre napraviti svoj špil u koji će dodavati nove karte iz runde u rundu prateći plan za tu rundu. Kako runde budu odmicale, tako ćete u svoj špil dodavati sve moćnije karte, a one slabije izbacivati. Nakon faze pravljenja špila, kreće faza meča u kojoj će igrači odigravati karte sa vrha špila dokle god ne otrkiju veći zbir od protivnika. Međutim neke od karata će imati i specijalne akcije koje ćete raditi kada otrkijete kartu. Cilj je da ili zadržite token zastave (zamislite kao navlačenje konopca) kod vas ili da izbacite dovoljno protivničkih karata van igre.

Nakon što je neko od igrača pobedio, uzima trofej za tu rundu i ukoliko igru igra više od dva igrača, igrači menjaju mesta i igraju sa protivnikom s kojim nisu igrali do sada (kao na turniru).

Ono što čini ovu igru zabavnom je raznovrstnost špilova i karata, te mnoštvo mogućih kombinacija koje možete napraviti od dinosaurusa, super heroja, mačaka, vazemaljaca, sportista i drugih.


Društvena igra Challengers: Beach Cup na boardgamegeek.com

Challengers: Beach Cup
Opšte informacije
Trajanje partije 45 minuta
Uzrast 8+
Broj igrača 1-8
Kompleksnost 2.18 / 5
Mehanike igre Deck Construction, Deck, Bag and Pool Building, Finale Ending, Hand Management, Open Drafting
Dizajner Johannes Krenner, Markus Slawitscheck
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bitan tekst na komponentarma
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Challengers: Beach Cup
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Z-Man Games
Zemlja porekla Kina
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: 826956201502
6,500.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro