Meni
Korpa

Unmatched: Cobble and Fog

Unmatched: Cobble and Fog
Unmatched: Cobble and Fog
Unmatched: Cobble and Fog
Unmatched: Cobble and Fog
Unmatched: Cobble and Fog
Unmatched: Cobble and Fog

Opis artikla

Unmatched je asimetrična borbena društvena igra sa minijaturama za dva ili četiri igrača. Svaki junak predstavljen je jedinstvenom špilom karata dizajniranim da dočara njegov stil borbe i legendu koja ga prati. Taktički potezi i rešavanje borbe bez sreće stvaraju jedinstveno igračko iskustvo koje nagrađuje stručnost.

Unmatched: Cobble & Fog je samostalno proširenje za Unmatched serial igara, što znači da može da se igra samostalno ili u kombinaciji sa drugim igrama iz ovog serijala. U ovoj igri se nalaze četiri nova heroja. Nevidljivi čovek koristi maglu kako bi se neprimećeno kretao tabli i napadao bez upozorenja. Šerlok će, uz pouzdanog doktora Votsona pored sebe, planirati i proračunavati da bi osigurao pobedu. Drakula i njegovi vampiri će polako isisavati vašu moć dok će doktor Džekil i mister Hajd koristi lukavstvo prvog i brutalni snagu drugog da bi odneli pobedu na kraju dana.

Borba se brzo rešava upoređivanjem napadačkih i odbrambenih karata. Međutim, jedinstveni efekti svake karte i jednostavan, ali duboki sistem odigravanja karata svaki put dovode do zanimljivih odluka. Igra takođe ima unapređenu verziju sistema vidnog polja za napade sa daljine i teritorijalne efekte.

Igra uključuje dvostranu ploču sa dva različita bojišta i minijature za svakog junaka. Kvalitet komponenata je zapanjujuć, a stilizovane ilustracije čine ovu igru jako privlačnom. Unmatched je strateška, i izazovna društvena igra, koju je lako naučiti i pruža puno zabave. Pripremite se za neravnopravnu bitku, jer ni u jednom ratu nema jednakih!

Društvena igra Unmatched: Cobble and Fog na boardgamegeek.com

Unmatched: Cobble and Fog
Opšte informacije
Trajanje partije 20-40 minuta
Uzrast 9+
Broj igrača 2-4
Kompleksnost 2.04/5
Mehanike igre Area Movement, Variable Player Powers, Take That
Dizajner Rob Daviau, Justin D. Jacobson, Chris Leder, Kevin Rodgers
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bitan tekst na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Unmatched: Cobble and Fog
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač IELLO
Zemlja porekla Kina
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: BG1567
4,800.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro