Meni
Korpa

Distant Suns

Distant Suns
Distant Suns
Distant Suns
Distant Suns
Distant Suns
Distant Suns

Opis artikla

Odredište: zvezde! Ukrcajte se na svemirski brod i krenite u istraživačku misiju. Vaš cilj je jednostavan - mapirajte galaksiju i otkrijte više zvezda od svojih protivnika. 

Društvena igra
Distant Suns pripda takozvanoj Paper and Pencil grupi igara. Igrači moraju da nacrtaju oblasti istraživanja, predstavljena heksagonalnim oblicima. Ali osim što bira oblik svoje zone istraživanja, igrač koji je na potezu bira i oblik koji će njegovi protivnici nacrtati. Svi igrači moraju da optimizuju lokacije nacrtanih oblika kako bi dobili bonuse tokom igre i poene na kraju igre.

Brza, taktična i zarazna, Distant Suns je igra koja zavodi svojom originalnošću i genijalnom mehanikom. Igrači biraju oblik koji je najpovoljniji za njihovo istraživanje, a protivnicima nameću onaj koji im najmanje odgovara kako bi im onemogućili osvajanje poena. 

Sa mnogo mogućih strategija za osvajanje poena i brzim partijama koje zahtevaju osvetu, Distant Suns poziva igrače na sjajne sesije taktičkog istraživanja. Susreti sa vanzemaljcima, unapređivanje svemirskih brodova, potraga za blagom i istraživanje crnih rupa su samo deo onoga što morate daa učinite da biste postali najpoznatiji svemirski istraživač u galaksiji! 


Društvena igra Distant Suns na boardgamegeek.com

Distant Suns
Opšte informacije
Trajanje partije 15-30 minuta
Uzrast 10+
Broj igrača 2-4
Kompleksnost 1.50 / 5
Mehanike igre Grid Coverage, Map Addition, Paper and Pencil
Dizajner Yeon-Min Jung, Gary Kim
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bez teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Distant Suns
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač IELLO
Zemlja porekla Kina

Video pravila

  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: BG1808
2,400.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro