Meni
Korpa

Escape Plan

Escape Plan
Escape Plan
Escape Plan
Escape Plan
Escape Plan
NOVO
Escape Plan
Escape Plan
Escape Plan
Escape Plan
Escape Plan

Opis artikla

Nakon što ste vi i vaši saučesnici uspešno izvršili pljačku, odlučili ste da se pritajite i uživate u raskalašnom životu. Deo novca ste sklonili na sigurno, a nešto ste uložili u biznis širom grada. Sve je teklo po planu dok policija nije došla do novih tragova i krenula da zatvara grad. Imate samo tri dana da prikupite što više novca koji ste sakrili i uložili, i da nađete izlaz i pobegnete. Pred vama će se naći policija kao glavna prepreka. Na vama je da se u gradu snalazite kako god znate, bilo to raznim diverzijama, maskiranjima ili potplaćivanjem policije. Cilj je jasan, onaj ko uspe da pobegne iz grada sa najviše novca posle tri dana je pobednik igre!

Escape Plan vam pruža veoma jedinstveno iskustvo kakvo ste viđali samo u filmovima. Tematika je odlično prenesena u oblik društvene igre što nije lako uraditi za ovakav žanr. Svaki igrač dobija poseban zadatak na početku partije na kojem se nalaze lokacije njegovog novca. Takođe, igračima do samog kraja nije poznato koji od nekoliko izlaza iz grada je otvoren pa je napetost uvek prisutna.

Iako na prvi pogled igra deluje lagano, Escape Plan spada u kompleksnije igre pa je preporučujemo iskusnijim igračima, ili onima koji imaju strpljenja da se ozbilnije upuste u ovu fantastičnu avanturu sa druge strane zakona.


Društvena igra Escape Plan na boardgamegeek.com

Escape Plan
Opšte informacije
Trajanje partije 60-120 minuta
Uzrast 12+
Broj igrača 1-5
Kompleksnost 3.68 / 5
Mehanike igre Area Movement, Enclosure, Hexagon Grid, Modular Board, Open Drafting, Tile Placement
Dizajner Vital Lacerda
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bez teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Escape Plan
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Eagle-Gryphon Games
Zemlja porekla Kina

Video pravila

  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: 609456647922
16,500.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro