Meni
Korpa

Garden Nation

Garden Nation
Garden Nation
Garden Nation
Garden Nation
Garden Nation
Garden Nation
Garden Nation
Garden Nation
Garden Nation
Garden Nation

Opis artikla

U društvenoj igri Garden Nation četiri klana malih ljudi koji su proterani iz šume, pronašli su sklonište u napuštenom vrtu, gde su odlučili da podignu novi grad. Za veoma kratko vreme, drveni sanduci su postali luksuzni apartmani, stari tranzistor je pretvoren u kabare, a čajnik je postao novi gradski zvonik. Ali ubrzo svaki klan je poželeo da preuzme kontrolu nad gradom i to ne birajući sredstva.  

U igri Garden Nation igrači da bi ostvarili pobedu moraju da grade zgrade, završavaju javne projekte i ispunjavaju tajne misije. Svaki sledeći sprat zgrade zahteva sve više i više stanovnika. Međutim, jednom kada ostvarite cilj zadovoljstvo stanovnika će biti očigledno i biće nagrada za vaše muke. Vođe drugih klanova, možda neće želeti to da trpe i pokušaće da zauzmu vašu zgradu. Da biste nametnuli svoju volju ostalim igračima morate da savladate jedinstvenu mehaniku koja se primenjuje u ovoj igri, a koja vam omogućava da odlučujete ko će igrati posle vas i gde će morati da odigra svoju akciju.

Prelepe i zanimljive ilustracije, kao i 3D grad koji će, kako igra odmiče, progresivno rasti na tabli za igru, uz inovatinve mehanike činu ovu igru jako zanimljivom za sve prave ljubitelje društvenih igara.


Društvena igra Garden Nation na boardgamegeek.com

Garden Nation
Opšte informacije
Trajanje partije 60-75 minuta
Uzrast 10+
Broj igrača 2-4
Kompleksnost 2.67 / 5
Mehanike igre Area Majority / Influence
Dizajner Rémi Saunier, Nathalie Saunier
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bez teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Garden Nation
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Bombyx
Zemlja porekla Kina

Video pravila

  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: BG1898
6,000.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro