Meni
Korpa

Gloomhaven

Gloomhaven
Gloomhaven
Gloomhaven
Gloomhaven
Gloomhaven
Gloomhaven
Nema na stanju
Gloomhaven
Gloomhaven
Gloomhaven
Gloomhaven
Gloomhaven
Gloomhaven

Opis artikla

Gloomhaven je monumentalna epska legacy igra koja obećava preko 100 misija. Ovo je trenutno najpopularnija drušvena igra u svetu i ujedno i najtraženija. Šta je  Gloomhaven?

Gloomhaven je grad iz koga će se uputiti avanturisti u priču koja će krenuti polako ali će vremenom prerasti u ... pa da ne kvarimo, prerašće u potpuno Vašu priču, zato što je Gloomhaven legacy igra. Vi ćete menjati svet vašim odlukama i ishod vaših misija će uticati na samu priču.

Sama igra se svodi na niz taktičkih borbi na tabli, gde ćete vi i vaša družina (do 4 igrača) igrati protiv igre, koja će upravljati sa negativcima. Kada dođe potez na vas, spustićete 2 karte. Jedna će pokazivati inicijativu i određivati redosled odigravanja, dok će druga karta zapravo pokazivati šta želite da odigrate. Tokom vremena, vaši junaci će postati sve jači. Otključaćete nove kartice i imaćete nove veštine. Usput ćete naći nove predmete koji će vam pomoći u vašim avanturama.

Gloomhaven je ogromna igra i to ne mislimo samo po sadržaju koji nudi, obećanih minimum 100 misija i barem 100+ sati zabave. Mislimo to i fizički. Ovo je sigurno jedna od najvećih kutija u svetu društvenih igara i teži ni manje ni više 10 kg! Šta sve ima u toj masivnoj kutiji vam zaista nećemo otkriti, zato što otkrivanje je deo avanture i verovatno najzabavniji momenat legacy igara.

Gloomhaven
Opšte informacije
Trajanje partije 60-120 minuta
Uzrast 14+
Broj igrača 1-4
Kompleksnost 3.87 / 5
Mehanike igre Campaign, Cooperative Play, Grid Movement, Role Playing
Dizajner Isaac Childres
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bitan tekst na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Gloomhaven
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Cephalofair Games
Zemlja porekla Kina

Video pravila

  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG729
21,500.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro