Meni
Korpa

Kakerlaken Salat

Kakerlaken Salat
Kakerlaken Salat
Nema na stanju
Kakerlaken Salat
Kakerlaken Salat

Opis artikla

Društvena igra Kakerlaken salat je igra u kojoj ćete često lomiti jezik! Igrači pokušavaju da naprave salatu tako što naizmenično, što je brže moguće, odigravaju karte povrća koje čine sastojke salate. Nakon što odigra kartu igrač mora odmah "tačno" da nazove povrće.
Igra se sastoji od 128 karata. Svakom igraču podelite jednak broj karata koje će oni držati licem prema dole ispred sebe. Na svom potez svaki igrač mora što je brže moguće da odigra kartu, sa vrha svog špila, licem prema gore na sredinu stola i bez oklevanja da naglas kaže koje povrće je okrenuo: paradajz, zelena salata, karfiol ili paprika. Igrač uvek mora da kaže istinu, osim u nekoliko izuzetaka! Na primer ako se njegova karta podudara sa prethodno odigranom kratom, igrač mora da slaže, ili ako se njegova karta podudara sa prethodnom izjavom.
Svaka pogrešna reč, svako zamuckivanje, svako aaaaaaaaa ili hmmmmm, svaka pauza veća od tri sekunde se smatraju greškom. Kada igrač pogreši uzima sve odigrane karte, stavlja ih na dno svog špila i započinje novu rundu. Igrač koji prvi ostane bez karata je pobednik! Pazite, samo igrač koji može brzo i tačno da žonglira između istine i neophodne laži, će pobediti!
Kakerlaken salat može da se kombinuje sa igrom Kakerlaken suppe. Uzmite dve vrste karata koje su sastojci za supu i dve koje su sastojci za salatu. Karte salate igrajte po pravilima Kakerlaken salat, a karte supe po pravilima Kakerlaken suppe i uživajte!

Društvena igra Kakerlaken Salat na boardgamegeek.com

Kakerlaken Salat
Opšte informacije
Trajanje partije 10-20 minuta
Uzrast 6+
Broj igrača 2-6
Kompleksnost 1.14/5
Mehanike igre Pattern Recognition
Dizajner Jacques Zeimet
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bez teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Kakerlaken Salat
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Drei Magier Spiele
Zemlja porekla Nemačka
  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG1558
1,800.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro