Meni
Korpa

Kakerlaken Suppe

Kakerlaken Suppe
Kakerlaken Suppe
Nema na stanju
Kakerlaken Suppe
Kakerlaken Suppe

Opis artikla

Društvena igra Kakerlaken Suppe je igra u kojoj ćete morati brzo da govorite i još brže da mislite! Igrači pokušavaju da naprave supu tako što naizmenično, što je brže moguće, odigravaju karte povrća koje čine sastojke supe. Nakon što odigra kartu igrač mora odmah "tačno" da nazove povrće.
Igra se sastoji od 128 karata. Svakom igraču podelite jednak broj karata koje će oni držati licem prema dole ispred sebe. Na svom potez svaki igrač mora što je brže moguće da odigra kartu, sa vrha svog špila, licem prema gore na sredinu stola i bez oklevanja da naglas kaže koje povrće je okrenuo: luk, paprika, šargarepa ili pečurke. Igrač uvek mora da kaže istinu, osim u nekoliko izuzetaka! Na primer ako se njegova karta podudara sa prethodno odigranom kratom, igrač mora da slaže, ili ako se njegova karta podudara sa prethodnom izjavom.
Svaka pogrešna reč, svako zamuckivanje, svako aaaaaaaaa ili hmmmmm, svaka pauza veća od tri sekunde se smatraju greškom. Kada igrač pogreši uzima sve odigrane karte, stavlja ih na dno svog špila i započinje novu rundu. Igrač koji prvi ostane bez karata je pobednik! Pazite, samo igrač koji može brzo i tačno da žonglira između istine i neophodne laži, će pobediti!
Kakerlaken Suppe može da se kombinuje sa igrom Kakerlaken Salat. Uzmite dve vrste karata koje su sastojci za supu i dve koje su sastojci za salatu. Karte supe igrajte po pravilima Kakerlaken suppe, a karte salate po pravilima Kakerlaken salat i uživajte!

Društvena igra Kakerlaken Suppe na boardgamegeek.com

Kakerlaken Suppe
Opšte informacije
Trajanje partije 10-20 minuta
Uzrast 6+
Broj igrača 2-6
Kompleksnost 1.14/5
Mehanike igre Pattern Recognition
Dizajner Jacques Zeimet
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bez teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Kakerlaken Suppe
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Drei Magier Spiele
Zemlja porekla Nemačka
  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG1559
1,800.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro