Meni
Korpa

Kingdomino Origins

Kingdomino Origins
Kingdomino Origins
Kingdomino Origins
Kingdomino Origins

Opis artikla

Vratite se u praistorijsko doba i pokušajte da što bolje razvijete svoje pleme unošenjem vatre u vaš kamp. Sakupite različite resurse: mamute, ribu, kremen i pečurke da biste opremili herojske članove svog plemena i ovladali originalnim kraljevstvima domina!

Društvena igra Kingdomino Origins ima ista osnovna pravila kao i originalna igra Kingdomino, ali uvodi nove komponente koje omogućavaju dodatne akcije i postoje novi načini za  osvajanje poena. Kingdomino Origins ima tri modula igre: Jedan sadrži vatru i vulkane, u drugom se uvode različite vrste resursa, a treći donosi pločice sa pećinskim ljudima. Različite vrste terena će vam doneti poene ukoliko sadrže vatru. Vatra može da bude deo vašeg terena ili se može dobiti dodavanjem domina sa vulkanima. Poene osvajate i prikupljanjem resursa, uz dodatne poene ako imate većinu određene vrste resursa. Ovi resursi vam omogućavaju da dovedete pećinske ljude u svoje pleme, a svaki tip pećinskog čoveka ima specifične uslove na osnovu njihove pozicije, koji će vam doneti dodatne poene.

Kingdomino Origins preporučujemo svim ljubiteljima društvene igre Kingdomino, koji vole njenu jednostavnost  i dubinu, a koji žele dodatne izazaove.Društvena igra Kingdomino Origins na boardgamegeek.com

Kingdomino Origins
Opšte informacije
Trajanje partije 15-25 minuta
Uzrast 8+
Broj igrača 2-4
Kompleksnost 2.11 / 5
Mehanike igre Card Drafting, Drafting, Tile Placement, Turn Order: Stat-Based
Dizajner Bruno Cathala
Jezik izdanja Engleski / Francuski / Nemački / Italijanski / Španski / Portugalski / Holandski
Jezička zavisnost Bez teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Kingdomino Origins
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Blue Orange Games
Zemlja porekla Kina

Video pravila

  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: BG1675
3,200.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro