Meni
Korpa

Llama

Llama
Llama
Llama
Llama

Opis artikla

U društvenoj igri Llama želite da izbacite sve karte iz ruke što je brže moguće, ali možda nećete moći uvek da igrate neku od karata iz vaše ruke, pa imate mogućnost da odustanete ili povučete nove karte i nadate se da ćete nastaviti da igrate?
Svaki igrač započinje rundu sa šest karata u ruci, a špil se sastoji od lama kartica i karata s brojevima 1-6, sa po osam primeraka. U svom potezu aktivni igrač može igrati kartu, povući novu kartu ili odustati. Da biste igrali karticu, morate igrati isti broj kao gornja karta na gomili odigranih kartica ili jedan broj veći. Ako je 6 na gomili, možete igrati 6 ili lamu, a ako je lama na vrhu, možete igrati drugu lamu ili 1. Ako odustanete, stavljate vaše preostale karte licem prema dole i ne uzimajte dalje akcije u ovoj rundi.

Runda se završava kada jedan igrač kompletno isprazni ruku ili kada svi igrači odustanu. U oba slučaja, igrači sakupljaju žetone na osnovu karata ispred sebe, bilo da su u ruci ili na stolu. Svaka kartica različitih brojeva u ruci vam osvaja bele tokene (svaki vredi 1 bod) u vrednosti kartice dok jedna ili više lama dobija crni žeton (vredan 10 bodova). Ako ste odigrali sve svoje karte, možete vratiti jedan token (beli ili crni) koji ste prethodno sakupili. Zatim pomešajte sve karte i započinjete novu rundu.
Igra se završava u rundi u kojoj barem jedan igrač ima 40 poena, a pobednik igre je tada igrač sa NAJMANJE poena!Društvena igra LLAMA na boardgamegeek.com

Llama
Opšte informacije
Trajanje partije 20 minuta
Uzrast 8+
Broj igrača 2-6
Kompleksnost 1.06 / 5
Mehanike igre Hand Management, Matching
Dizajner Reiner Knizia
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bez teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Llama
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač AMIGO
Zemlja porekla Nemačka

Video pravila

  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: BG291
1,500.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro