Meni
Korpa

Magic Maze

Magic Maze
Magic Maze
Magic Maze
Magic Maze
Nema na stanju
Magic Maze
Magic Maze
Magic Maze
Magic Maze

Opis artikla

Magic Maze je kooperativna igra u realnom vremenu gde svako od igrača vodi jednog od likova (čarobnjak, ratnik, patuljak ili vilenjak). Vodite ih u magičnom tržnom centru gde ovi likovi treba da "nabave" svoju opremu koju su izgubili. Naravno, to se neće svideti vlasnicima prodavnica niti obezbeđenju koje će pokušati da ih uhvati što pre!

U Magic Maze-u zapravo ne upravljate jednim od heroja, nego jednom akcijom. Na primer imate akciju "pomeranje u pravcu sever". Možete bilo kog od heroja da pomerite u tom pravcu ukoliko je to moguće. Drugi igrač može imati akciju "otkrivanje nove prostorije" ili "pomeranje u pravcu istok" i on će moći sve heroje da pomera samo u skladu sa svojom akcijom. Da bi pretražili ceo tržni centar potrebno je dosta saradnje između saigrača. Jedan mali problem je što je priča zabranjena. Ne smete verbalno komunicirati sa vašim saigračima, već isključivo možete ispred njih da postavite velikog crvenog pijuna koji im daje do znanja da očekujete od njih da urade akciju. Akciju sa kojim likom, to već moraju sami da shvate.

Budite sigurni da će Vas Magic Maze jako dobro zasmejati. Ovo je odlična zabava za celu porodicu pa i ne čudi da je igra bila nominovana za najbolju društvenu igru u 2017. godini!

Društvena igra Magic Maze na boardgamegeek.com

Magic Maze
Opšte informacije
Trajanje partije 15 minuta
Uzrast 8+
Broj igrača 1-8
Kompleksnost 1.77 / 5
Mehanike igre Communication Limits, Cooperative Game, Elapsed Real Time Ending, Grid Movement, Map Addition, Modular Board, Real-Time, Solo / Solitaire Game, Variable Player Powers
Dizajner Kasper Lapp
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bez teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Magic Maze
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Pegasus Spiele
Zemlja porekla Holandija
  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG581
3,600.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro