Meni
Korpa

Pandemic EN

Pandemic EN
Pandemic EN
BESTSELER
Pandemic EN
Pandemic EN

Opis artikla

Društvena igra Pandemic vas stavlja u apokaliptični scenario u kome su u istom trenutku na različitim krajevima sveta izbili smrtonosne virusne zaraze. Igrači igraju zajedno, kao specijalna jedinica za suzbijanje bolesti sa ciljem da pronađu lek za svaku od njih, pre nego što se stvari otmu kontroli.

Tabla na kojoj se igra predstavlja mapu sveta sa najvećim svetskim metropolama (koje su ujedno i glavni centri širenja bolesti). U svakom krugu igrači imaju 4 akcije, a na raspolaganju im stoji kretanje tj putovanje od grada do grada, lečenje zaraženih, otkrivanje leka ili gradnja istraživačkih stanica. Ove akcije se odigravaju putem karata, ali u tom špilu karata se nalaze i karte Epidemic! karte koje ubrzavaju širenje bolesti i pojačavaju njihove posledice. Putem drugog špila karata se kontroliše "normalno" širenje infekcija. 

Svaki igrač ima jedinstvenu ulogu u timu, ali bez saradnje i zajedničke strategije korišćenja prednosti svakog lika, čovečanstvu sledi propast, a vama poraz u igri. Ovo je igra u kojoj zajedno igrate protiv vremena i protiv igre koja pokušava da vas svirepo i bez zadrške pobedi. Saradnja je ključ! Partije su veoma uzbudljive i neizvesne i osećaj kada konačno uspete da spasete svet od izumiranja je odličan.

Pandemic spada u klasike društvenih igara koje ne treba propustiti. 

Društvena igra Pandemic na boardgamegeek.com

Pandemic EN
Opšte informacije
Trajanje partije 45 minuta
Uzrast 8+
Broj igrača 2-4
Kompleksnost 2.41 / 5
Mehanike igre Action Points, Cooperative Game, Hand Management, Point to Point Movement, Set Collection, Trading, Variable Player Powers
Dizajner Matt Leacock
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Vrlo malo teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Pandemic EN
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Z-Man Games
Zemlja porekla Kina
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: BG2040
7,200.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro