Meni
Korpa

Horrified: American Monsters

Horrified: American Monsters
Horrified: American Monsters
Horrified: American Monsters
Horrified: American Monsters

Opis artikla

Horrified je kooperativna tematska društvena igra za 1 do 5 igrača u kome ćete se svi zajedno boriti sa jednim ili više čudovišta u nadi da ćete ih pobediti pre nego što nivo strave pređe određene granice.Tema i sam stil igre dosta vuče na klasični filmski horor sa sredine 20. veka.
Horrified: American Monsters je verzija igre koja donosi nova čudovišta inspirisana pričama sa Američkog kontinenta. Čudovišta koja dolaze u ovoj verziji igre su Bigfoot, Mothman, Jersey Devil, Chupacabra, Banshee i Ozark Howler. Za svako čudovište dolazi i njegova figurica. Generalno, cela igra je vizuelno jako lepa, i baš ima specifičan šmek.
Sama igra se igra dosta jednostavno. Imaćete tablu grada gde ćete pomerati vašeg lika i raditi određene akcije. Ljubiteljima igre Pandemic će vrlo biti slično.
Međutim ono što je super kod igre Horrified i Horrified American Monsters je što možete da je načinite lakom koliko želite ili teškom ukoliko želite izazov, tako što ćete dodati još jedno čudovište, ili određenu kombinaciju čudovišta, pošto neka su lakša a neka teža.
Svako čudovište ima svoj uslov kako ćete ga pobediti i pokretač igre su tokeni predmeta koje ćete izvlačiti iz vreće, koji dolaze u različitim bojama. I slično kao što u Pandemicu treba skupite određenu boju karata da bi pobedili neku bolest, tako i ovde određena boja predmeta treba za određeno čudovište.
Igra, samo po sebi nije strašna. Tema jeste horor, ali je to filmski (ne moderan krvavi horor).


Društvena igra Horrified: American Monsters na boardgamegeek.com

Horrified: American Monsters
Opšte informacije
Trajanje partije 60 minuta
Uzrast 10+
Broj igrača 1-5
Kompleksnost 2.13 / 5
Mehanike igre Action Points, Cooperative Game, Dice Rolling, Pick-up and Deliver, Point to Point Movement, Solo / Solitaire Game, Variable Player Powers, Variable Set-up
Dizajner Michael Mulvihill
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bitan tekst na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Horrified: American Monsters
Uvoznik Licence Only
Izdavač Ravensburger
Zemlja porekla Kina

Video pravila

  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: 4005556273638
6,000.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro