Meni
Korpa

Parks

Parks
Parks
Parks
Parks
Nema na stanju
Parks
Parks
Parks
Parks

Opis artikla

U društvenoj igri Parks igrači su planinari koji šetaju različitim stazama tokom četiri godišnja doba. Dok su na stazi planinari će sakupljati uspomene na mesta koja koja su posetili. Ove uspomene predstavljaju različiti tokeni resursa poput planina, šuma, divljih životinja i drugo. Prikupljanje određenih setova uspomena omogućiće igračima da na kraju svake sezone posete Nacionalni park.

Svaka staza predstavlja jedno godišnje doba, i svake sezone staze će se menjati i rasti. Staze, predstavljene pločicama, se mešaju posle svakog godišnjeg doba i iznova postavljaju za sledeću rundu. Teško je doći do odgovarajuće uspomene, posebno kada je neko drugi na mestu koje pokušavate da posetite! Logorske vatre vam omogućavaju da delite prostor i vreme sa drugim planinarima. Čuture i druga oprema mogu da se iskoriste za lakše sakupljanje uspomena. Neće biti lako da efikasno upravljate sakupljanjem uspomena i trošenjem resursa, ali verujemo da ste spremni za izazov. 


Društvena igra Parks na boardgamegeek.com

Parks
Opšte informacije
Trajanje partije 30-60 minuta
Uzrast 10+
Broj igrača 1-5
Kompleksnost 2.14 / 5
Mehanike igre Contracts, End Game Bonuses, Modular Board, Solo / Solitaire Game, Track Movement, Turn Order: Claim Action, Worker Placement
Dizajner Henry Audubon
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Vrlo malo teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Parks
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Keymaster Games
Zemlja porekla Kina
  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG1513
6,500.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro