Meni
Korpa

Ticket to Ride: Europe na srpskom

Ticket to Ride: Europe na srpskom
Ticket to Ride: Europe na srpskom
BESTSELER
Ticket to Ride: Europe na srpskom
Ticket to Ride: Europe na srpskom

Opis artikla

Ticket to Ride: Europe je samostalna igra i ne zahteva posedovanje prvog Ticket To Ride-a. Međutim omogućava vam kao i osnovna igra, da igrate dodatke i dodatne mape kao sto su Ticket To Ride Asia i druge.

Ticket to Ride je jedan od klasika društvenih igara. Igra koja se uči za 5 minuta, a igra iznova i iznova. Pogodna za sve uzraste, od početnika do iskusnih. Od oprobanog društva do porodične zabave! Nije ni čudo što je jedna od najprodavanijih društvenih igara ikada.

Pred vama je karta Evrope sa gradovima i železničkom mrežom između njih. Od Edimburga do Konstantinopolja, od Lisabona do Moskve, posetićete neke od najvećih gradova sa početka dvadesetog veka kada su vozovi bili primarno sredstvo transporta. Vi tajno dobijate zadatke (u obliku voznih karata) koje gradove treba da spojite vašim vozovima i cilj je da to uradite pre nego što neko od protivnika to uradi. Skupljate karte sa vagonima i lokomotivama i kada skupite dovoljno da povežete dva grada koja su vam zadata, dobijate poene. Ne dozvolite da vam protivnici prepreče put.

U ovoj varijanti se javljaju i tuneli, trajekti i stanice, a svaki od njih donosi nove momente u ovu već dobro poznatu i zabavnu igru.


Društvena igra Ticket to Ride: Europe na boardgamegeek.com

Ticket to Ride: Europe na srpskom
Opšte informacije
Trajanje partije 30-60 minuta
Uzrast 8+
Broj igrača 2-5
Kompleksnost 1.92 / 5
Mehanike igre Connections, End Game Bonuses, Hand Management, Network and Route Building, Open Drafting, Push Your Luck, Set Collection
Dizajner Alan R. Moon
Jezik izdanja Srpski
Jezička zavisnost Bez teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Ticket to Ride: Europe (SR)
Uvoznik Coolplay.doo
Izdavač Days of Wonder
Zemlja porekla Nemačka
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: 824968230022
5,800.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro