Meni
Korpa

Qwixx

Qwixx

Opis artikla

Qwixx je društvena igra sa kockicama koja se brzo igra i lako uči. Svi igrači su uključeni u igru bez obzira čiji je trenutno potez. Svaki igrač ima listiće sa brojevima 2-12 u redovima crvene i žute boje i brojevima 12-2 u redovima zelene i plave boje. Da biste postigli bodove, želite da označite što je moguće više brojeva, ali broj možete obeležiti samo ako se nalazi desno od svih prethodno obeleženih brojeva u redu te boje.

Aktivni igrač baci šest kockica: dve bele i jednu od svake od gore navedenih četiri boje. Svaki igrač može izabrati da obeleži zbir dve bele kockice u jednom od svoja četiri reda, a onda aktivni igrač može da odabere i obeleži zbir bele i jedne obojene kockice u red  te obojene kockice. Što više cifara obeležite na vašem papiru, vaš krajnji rezultat će biti veći. Međutim, ako ne uspete da precrtate broj kada ste aktivni igrač, na vašoj tabeli morate označiti jedno od četiri kaznena polja.

Ako obeležite 2 ili 12 u nizu i imate najmanje pet brojeva u tom redu, osvajate bonus u vidu obeležavanja katanca koji će vam vredeti dodatne poene, ali takođe zaključavate taj red za sve igrače i sklanjate kockicu te boje iz igre. Kada bilo koji igrač obeleži četiri kaznena polja ili je druga boja zaključana, igra se odmah završava. Igrači zatim saberu svoje bodove za svaku boju, i oduzimaju po 5 poena za svako kazneno polje koje su obeležili te je zbir ovih regija vaš konačni rezultat.

Igra sadrži pravila na srpskom jeziku!


Društvena igra Qwixx na boardgamegeek.com

Qwixx
Opšte informacije
Trajanje partije 15 minuta
Uzrast 8+
Broj igrača 2-5
Kompleksnost 1.11 / 5
Mehanike igre Bingo, Dice Rolling, Paper-and-Pencil
Dizajner Steffen Benndorf
Jezik izdanja Srpski
Jezička zavisnost Bez teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Qwixx
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač NSV
Zemlja porekla Nemačka

Video pravila

  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: 4270000652240
1,500.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro